wymienilem wszyskie gumy na stabilizatorze i laczniku i po problemie ;D
wymienilem wszyskie gumy na stabilizatorze i laczniku i po problemie ;D
to u ciebie problem w kilku groszach się zamknął :) ehh a mi się kiedyś śniło ,że w jakiejś naprawie wyrobiłem się poniżej 500 .... :) :) :)
sprawdz felgi czy sa proste i czy wachacze o siebie nie dotykaja, a najprawdopodobniej jest to obluzowana koncowka podluznicy - jesli na postoju przy skrecaniu tez slyszysz te stuki to obstawial bym na to.
powiem wam koledzy ze na te stuki jest tylko jeden sposób, karnister z benzyną spokojne miejsce i zapałki. I nie ma sie co oszukiwać zawieszenia w naszych autach są tak cienkie ze nadają sie tylko na autostrady a naszych dróg nie wytrzymują. Ja w tym roku włożyłem w ten p... samochod 14000 pln bo ciagle coś boli a w zawieszeniu jak stukało tak stuka, teraz jeszcze dla odmiany siadly świece żarowe i nawigacja i powiem wam ze mam 200tys km na liczniku potwierdzone przez serwis wiec raczej pewne. Peugeotem partneren szczeliłem 600tysi pasatem B5 450 tysi i razem nie wydałem na te auta tyle co na ten "cud" niemieckiej myśli technicznej jakim jest BMW E38, a następne modele to ponąć jeszcze większa kicha wiec myśle ze lepiej kupić KIA też 3 literki w nazwie ale za to jakość nie porównanie lepsza i ta praca zawieszenia bajka, wiecie co slychać??? Właśnie o to chodzi ze "cisze" i kierownica też nie drży jak stara k... przy 80-120. Bosko! Polecam wszystkim wielbicielą magicznych 3 liter.
Risorius ;-)
14000 pln w ciągu roku na zaiweche ....... Przyznam się ,że albo użytkujesz auto jako terenówkę ...i co miesiąc zmieniasz zawias kompletny ... albo nie wiem na jakich chińskich zamiennikach latasz..... ;D
Ja mam 20-cali seryjny zawias, latam po wawce i polsce i jak narazie zmieniłem raz w ciągu 2 lat i teraz będe się przymierzał do kolejnej .... ;D
Też coś nie wierzę w to słabe zawieszenie.
Ja jestem zadowolony, mam nalatane 360 tyś.,
Owszem wymieniłem 2 wachacze, tuleje pływające, drążek kierowniczy i amory.
Ale teraz juz nic mi nie stuka i jak sprawdzałem, reszta zawieszenia jest jeszcze oryginalna.
Owszem, naprawy mogą nie być tanie, ale ten samochód jest tego wart...
E23 728 - E38 728 - E60 520d - E65 750i
Uuuuuuuuuuuu dużo wydajesz na części.ten sam model użytkuje może nie długo bo od lipca mam pyknięte 245tyś ale wymieniłem tylko tuleje pływające z tyłui cisza :) może masz słabego mehera!!!!!!! Pozdrawiam!
B-ędziesz M-iał W-szystkie
co arti poczekaj jak ci walnie abs, następnie pompy podające paliwo so silnika i to wszystko w ciągu miesiąca do tego nawi i swiece żarowe i do tego ciągla walka z drganiami na kierownicy to suma 14tys staje sie naprawde groszową sprawą. I nie pisze sobie tutaj jakiś historii drzewa sandałowego tylko naprawde mam cholerne problemy z moim autem i dlatego jestem :shoot:
Risorius ;-)
Witam!!! Risoriusie przykro mi to słyszeć o tych twoich problemach z cukierkiem .ale aż tak mi żle życzysz.A jak są problemy to pytaj kolegów napewno coś doradzą.Pozdrowienia!!!!
B-ędziesz M-iał W-szystkie
Nie Nie daleki jestem od zyczenia komuś źle! Ale już mam dość tego auta!
Ps dzisiaj padł wyświetlacz w liczniku! REWELACJA!
Risorius ;-)