Zupełnie jak moja..ale ja mam biały środek.
Silnik fajny.
Tylo powoli coraz więcej do roboty przy przebiegu 150 tysi.
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Zależy co kupisz
Jak kupowałem g11 740d miała 65tys km sprzedałem przy 120tys nic nie robiłem przy aucie tylko serwis I klocki
Miałem moda zrobionego na 400koni i 800nm naprawdę fajnie śmigało
Olej wymieniamy co 8 tys km auto miałem od pierwszego właściciela
Kumpel mial takie samo przy 105tys km zator się motor ale miał w dupie serwisy
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Do roboty w sensie nie że silnik.
Dużo małych pierdol.
Nawigacja, poduszki amora, jakieś aktywne grille. Chłodniczka wody itp itp... Takie co przy takich przebiegach już powoli się pokazjua.
Jal kupiłem jal miala 90tys tetaz ma 150 tysi i powoli właśnie coś tam co jakiś czas się pokazuje
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Jeździłem ostatnio nówka sztuką, 3kkm ... już jakieś problemy z prądem. Niby pierdoły, niby na gwarancji, ale płacąc tyle za nowe auto tej klasy, żeby zaraz po wyjeździe z salonu się sypało...
Pewnie to jednostkowy przypadek, ale niesmak mimo wszystko jest.
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Ta biała wraca jak bumerang. Niestety nie jest to stare auto i większość historie jego bedzie spr. We wrześniu 2020r miala w Czechach 173tys km, natomiast miesiąc później w PL juz 33tys km! Dobre
Przeglądając ogłoszenia zauważyłem że znowu jest zmiana przebiegu. Teraz w miare rozsądnie bo 187t km