Razem z moją 730D chciałbym się serdecznie przywitać na forum :)
Razem z moją 730D chciałbym się serdecznie przywitać na forum :)
Witaj, pokaż swoje autko :)
Witam i ja...
Nic takiego zwykłe daily, aczkolwiek trafiła mi się fajnie wyposażona wersja :) Individual z komfortami w szarej nappie masowanymi, pompowanymi i grzanymi, szyberdachem, servotroniciem i hydroklapą. Co prawda ma już swój wiek, przebieg i kilka przygód ale dzielnie mi służy na co dzień ;)
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 13-08-2021 o 09:18
Jak na daily, to całkiem w porządku. Jedyna rzecz, która przynajmniej mi się nie widzi. To są te koła...
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Koła na tą chwile zostają, nie są za cudowne ale takie w miarę. Marzy mi się styling 176, ale trzeba mieć na to budżet, póki co skupiam się na stanie technicznym, żeby mnie nie zawiodła. Środek akurat wymaga jeszcze solidnego dopieszczenia. Wymieniłem już podłokietnik i boczki bo były już zniszczone. Gdyby ktoś potrzebował kompletu szarych boczków 4x airbag, może na części albo do odratowania, to się z chęcią pozbędę :) Na tą chwilę do zrobienia jest standardowo podsufitka, zastanawiam się czy zostawić oryginalny szary czy może zmienić wszystko na czarny. Niestety fotele przednie są zniszczone. Fotel pasażera wymaga w sumie odświeżenia i zszycia siedziska, a kierowcy całkowicie do przeszycia i szukam jakiejś szarej nappy na dawcę. No ale auto ma jednak prawie 490 tyś km, i sporą część życia spędziło we Włoszech, słońce dało popalić, a i poprzedni właściciele nie za bardzo dbali. Za to cieszę się, że z wyposażenia wszystko działa bezproblemowo, a i dorzuciłem ostatnio podgrzewaną kierownicę.
Ostatnio edytowane przez kubszo ; 04-09-2021 o 22:12
No wnetrze faktycznie w kiepskim stanie... felgi bym zostawił na koniec...