Egr byl założony i działo się to samo. Wypieprzylem go tylko dlatego że pękła rurka od spalin do egr. Mapę mam zmienioną całą, a do tego zrobiona jest na 280 koni ( i uprzedzę pytania,jest to zrobione należycie przez przyjacieja ktory tym się zajmuje specjalnie pod ten sterownik silnika napisany jest program. I problem byl od kad kupilem auto. Przed jaka kolwiek modyfikacją. I nie mam tego problemu z tym gazem jak odpinam przepływkę. I jak go kupilem tez nie bylo bo przeplywka byla odpięta. Ale to wtedy auto jest w trybie awaryjnym wszystkie parametry ma zupełnie z dupy wzięte, po przez co niczym nie probuje nawet sterować komp silnika. A jak podepnę ją spowrotem to wiadomo ze wszystko zaczyna pracować. Ale pojawia sie problem z tym dodawaniem gazu ze muszę odpuszczać i ponaciskać żeby wystartował z jego faktyczną mocą. A nawet gdybym chcial kiedys sprzedac to auto to nie chce nikomu wepchać gówna i kitu i puścić go z odpiętą przepływką. Bo naprawdę staram sie dbac o to auto i wymieniam wszysko co trzeba.
Wysłane z mojego LM-G900 przy użyciu Tapatalka

Odpowiedz z cytatem