Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Jeszcze tego brakowało ...

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Ale łapiecie tych punktów :) ja mam swoje E38 szczęśliwe :) 0 budżet a mam ją prawie rok ;)
    W US koleś mi powiedział (nie myślałem wcześniej tak) że jak auto jest pechowe to się je sprzedaje i tyle! I chyba miał racje :/ poprzednim autem w niecałe 2 lata nakręciłem niemal, że 2500zł mandatów i też się pociłem, żeby nie stracić prawka.
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    A mnie na tym forum już karcili ze jestem jakis pirat, ze szybko jeżdże i wogóle a prawko mam 11 lat i uzbierało sie moze przez ten cały okres z 12 punktów z czego połowa za pasy od słuzbisty... tfu tfu tfu oby tak dalej, narazie konto 0 ;)

Intymny
    Gość
    Propo GPS monitoringu moge sluzyc pomoca, mam w aucie Gps monitoring stanu auta polaczony z urzadzeniem tomtom i siecia gsm , czyli mozna z dokladnoscia 1 minuty obserwowac pozycje, predkosc, czas dojazdu do zaplanowanej trasy auta uwzgledniajac korki i ograniczenia w ruchu. dziala 24 h/7 dni w tygodniu, jak auto zgasze to po 2 godzinach sie usypia bo i tak auto stoi. Polecam

Uprawnienia umieszczania postów