Dziekuję wszystkim za cenne rady. Aż tak bojażliwy nie jestem... ;) Inaczej nie gustował bym w autach z tego segmentu żebym bał się napraw.
Zawsze będe wolał benzynę głównie ze względu na odgłosy silnika gdy sie stoi obok samochodu. Dziś właśnie testuję diesla kolegi i jest masakra w porównaniu do benzyny. Mocy z tego 3,0 diesla by mi wystarczyło, nawet fajnie się zbiera. Sprawdzałem to auto na kompie to jest mnóstwo błędów głownie zawieszenia, więc auto kolegi odpada. :(
Nie boisz sie napraw a odrzucasz znane auto ze względu na zawieszenie ? dziwne..
Własnie chciałem polecić Twoje, wymieni silnik czy też wyremontuje i będzie miał jak nowe.
Ja swego czasu też myślałem nad benzyną ale chciałem własnie z padnietym motorem aby go naprawić po swojemu i wiedzieć co mam.
[QUOTE=Aldik;598805]Nie boisz sie napraw a odrzucasz znane auto ze względu na zawieszenie ? dziwne..
Dziwne jest to, że odrzucam auto które jest do naprawy i to nie tylko zawieszenia, a chcę szukać dalej, aby znaleźć bez, lub z mniejszymi usterkami??
To po co w ogole szukać auta... brać pierwsze z brzegu i naprawiać wszystko po kolei