Witam wszystkich.
Chcia³bym Was zapytaæ i jednocze¶nie przeprowadziæ co¶ jakby ankietê.
Chodzi o ¶wiat³a przednie.
W tej chwili mam biksenon polift .
Mam okazjê kupiæ adaptive led. Warto wg Was? Zale¿y mi na jak najlepszej jako¶ci w nocy.
Witam wszystkich.
Chcia³bym Was zapytaæ i jednocze¶nie przeprowadziæ co¶ jakby ankietê.
Chodzi o ¶wiat³a przednie.
W tej chwili mam biksenon polift .
Mam okazjê kupiæ adaptive led. Warto wg Was? Zale¿y mi na jak najlepszej jako¶ci w nocy.
Ha ha ha temat rzeka i ju¿ by³ omawiamy kilkakrotnie
Jak masz 15-18 ko³a na same lampy plus oko³o 5 za kodowanie i ci±gniêcie instalacji plus ogarniêty kole¶ co ci to zrobi to ¶mia³o , czyli oko³o 20-24 ko³a wsadziæ w auto.
Unikaj lamp ró¿nych z ró¿nych aut roczników itd., kupuj jak ju¿ lampy z pe³nym osprzêtem a nie dok³adanym z allegro
Unikaj handlarzy z Prusic i okolic !!!!! Nie kupuj ich przez kuriera!!! TYLKO OSOBISCIE i najlepiej nich ci to zamontuj± na miejscu bo potem ju¿ kasy nie zobaczysz
Zapytasz sk±d to wiem??? Z DO¦WIADCZENIA bo te¿ mai³em taki plan ale .... zrezygnowa³em i wcale nie z powodu kasy.
Po przemy¶leniu wg mnie temat kompletnie bez sensu i ze wzglêdu na kasê i ze wzglêdu na komplikacje i k³opoty jakich mo¿na sobie narobiæ
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW G£ÓWNYCH !!!
Jerome Le Banner: "...W si³owni mo¿esz wypracowaæ sobie miê¶nie klatki lub miê¶nie ud. Nie mo¿esz jednak wzmocniæ swoich jaj, albo siê z nimi urodzi³e¶ albo nie..."
Dziêki za odpowied¼.
Wiem ¿eby nie kupowaæ lamp osobno i bez osprzêtu.
Na allegro s± na jednej aukcji w tej chwili pod.ebki chiñskie.
Pierwszy raz zobaczy³em ..my¶lê ..nie wierzê. .nawet lampy podrabiaj±.
Te¿ tak my¶lê czy warto.Czy jako¶æ ¶wiat³a
bêdzie a¿ o tyle lepsza.
Clou tematu to nie ¶wiat³o a ... to czy dasz siê wyj...
Zauwa¿ ¿e za lampy do F licz± wiêcej ni¿ za lampy do ... G do X6 do X5 z lat 2019 itd w góre
Dlatego ¿e niby s± one p&p a tak wcale nie jest, ma³o tego bez osprzêtu i bez instalacji i zakodowania nie bêdzie ci to hulaæ.
Kupisz od kogo¶ z PL kurierem nie wiesz co przyjedzie - musisz wyp³acic sos kurierowi dopiero otworzyæ paczkê, jak cos nie tak bêdzie to piszesz protokó³ i zwrot NIBY bo ten co ci je wys³a³ mo¿e tej paczki nie przyj±æ lub odsy³aæ ja kilka razy jak wie ¿e wys³a³ g... to po 1
po 2 przyjad± lampy ca³e a po poci±gniêciu instalki oka¿e sie ¿e nie dzia³a co¶ i co wtedy?? W±tpie ¿e kto¶ odda ci hajsiwo.
Po 3 same koszty wsadziæ w sumie 1/4 ceny w auto a przy odsprzeda¿y i tak wyceni± ci jak najtañsze z allegro
po 4 w koñcu czy ró¿nica w tym na czym ci zale¿y bêdzie a¿ taka? Nie wydaje mi siê, zwa¿ywszy ¿e rozumiem ¿e masz na oku lampy u¿ywane a nie nówki
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW G£ÓWNYCH !!!
Zgadzam siê z Tob± we wszystkich punktach.
Lampy do naszych F tyle kosztuj± bo ich raczej ma³o by³o.
To samo co napisa³e¶ powiedzia³ mi kumpel który siedzi w kodowaniu BMW.
Doposa¿a³ swoj± 6-kê ale lampy kupi³ za zupe³nie inne pieni±dze.
Lepiej chyba bêdzie wymieniæ w swojej klosze (wypiaskowane trochê s±)
Przy okazji wyczy¶ciæ soczewki, ewentualnie sprawdziæ ¿arniki.
Moze lepiej regeneracja obecnych?
https://www.facebook.com/proretrofit
Czy s± lepsze od ksenona?
Czy asystent dzia³a tak super jak mówi±?
Ogólnie czy warto?