luz czujesz bo banan sie cofa na tej wlasnie miczego nie wartej tuleji zaloz poli zamiast tuleji gumowej i problem zjiknie
luz czujesz bo banan sie cofa na tej wlasnie miczego nie wartej tuleji zaloz poli zamiast tuleji gumowej i problem zjiknie
Właśnie czekałem aż ktoś to potwierdzi bo już miałem tuleje od X5 zamawiać (ponoć są bardziej "mięsiste") lub poli, choć póki co na Meyle HD ten problem nie występuje aż w takim stopniu.
Panowie, znalazlem jednak oryginalne stare wahacze! ;-)
Zamawiam dzis tuleje w aso, komplet nieco ponad 200zl, oddam sworznie do regeneracji.
Moze będzie ok.
A co do drgan..tak drgalo wcześniej, przyczyna sa prawie nowe letnie opony.
BMW naprawdę jest straszne jesli chodzi o czucie wszystkiego na kole kierownicy czy budzie.
Na zimowkach jest wszystko super, w sumie drgan zadnych nie mam, kierownica nie lata ani nic nie mrowi.
I jak z komfortem? Bo ja tam lubię miękko i komfortowo...
Dobra, te tulejki w aso sa niestety niedostępne..pewnie byly tak dobre, ze wszyscy chcieli je miec i wykupili..;-)
Poliureran nie bedzie za twardy?
Chce aby przod byl zwarty, ale nie sztywny jak taczka.
Miałem poliuretany w e38, wywaliłem, było głośniej, dla 7er nieporozumienie. Zakładaj tylko ori.
Gdzieś w garażu jeszcze te poliuretany u mnie leżą.
Tylko wlasnie oryginalnych tulejek nie da się juz kupić.
Stan magazynowy wynosi 0.
Pytanie co zamiast tego bo lemforder od początku mi sie nie podobal.
Doslownie od pierwszych dziesieciu metrów.
Przecież poli mozna zamówić w róznych twardościach.Skoro 75 -80 są za twarde ,to zamówić 65-70