Witam wszystkich ;) mam na imię Sebastian, mieszkam w Szczecinie i od paru dnia jestem szczęśliwym posiadaczem 730d E65 z 2006r. Liczę na waszą pomoc przy rozwiązywaniu problemów związanych z bawarką
Pozdrawiam
Witam wszystkich ;) mam na imię Sebastian, mieszkam w Szczecinie i od paru dnia jestem szczęśliwym posiadaczem 730d E65 z 2006r. Liczę na waszą pomoc przy rozwiązywaniu problemów związanych z bawarką
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Turbinator ; 11-12-2020 o 00:53
Witaj! Ładne auto i oby było jak najmniej problemów ;) Generalnie się nie czepiam ale to 30 na klapie przypomina mi jakieś 3.0 i brakuje tam tylko TDI i już full jak w VAGu by było ;) Tego znaczka bym się pozbył albo nakleił taki jaki powinien być :)
Witaj! Ładne auto i oby było jak najmniej problemów ;) Pochwal się też wnętrzem.
Generalnie się nie czepiam ale to 30 na klapie przypomina mi jakieś 3.0 i brakuje tam tylko TDI i już full jak w VAGu by było ;) Tego znaczka bym się pozbył albo nakleił taki jaki powinien być :)
EDIT. Przy edycji powielił mi się post i nie mogę go usunąć. Poproszę Admina o usunięcie nadmiarowego posta.
Ostatnio edytowane przez matsember ; 11-12-2020 o 07:46