Damned, a nie wolałeś kupić jeszcze poprzedniego modelu? Z tego co widziałem to można było kupić 120d w M paku w okolicach 100k. Mnie się osobiście nowy model wogóle nie podoba. Za to stary tak.
Damned, a nie wolałeś kupić jeszcze poprzedniego modelu? Z tego co widziałem to można było kupić 120d w M paku w okolicach 100k. Mnie się osobiście nowy model wogóle nie podoba. Za to stary tak.
Czyli BolW
Formalnie, to ja tego auta nie kupiłem. Jest wzięte w finansowanie bez wpłaty własnej i raczej nie będę robić wykupu (okaże się za 4 lata). Na auta używane są gorsze warunki finansowania, więc taka używka poprzedniej generacji by mnie więcej wyniosła. Do tego chodziło też o gadżety, które w nowej 1er są a w poprzedniej nie ma. Co do uroku. Trzeba postawić grubą kreskę pomiędzy tymi modelami, bo obecne 1er to nowe rozdanie. Taki Golf od BMW jak to Tuczi powiedział. Podoba mi się i poprzednie i obecne. IMHO tył nowej jest genialny z przyciemnionymi lampami.
Nie Gofl tylko Golf. Uspokój się już :D
O nowej A klasie nie myślałeś?? IMO wygląda fajniej niż 1er.
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Dosłownie golf. I napęd na przód, a nie rwd
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Niby fajna, ale w BMW wiem co muszę kliknąć w konfiguratorze, żeby dostać to co chcę. Do tego środek 1er leży mi bardziej niż A klasy. Argument finalny, to 1er ma z tyłu wielowahacz. A klasa belkę skrętną, a wielowahacz pojawia się przy którymś tam wyposażeniu.
Uprasza się o nie sianie defetyzmu. Ładniej byłoby powiedzieć: bliższa sercu połowa napędu x-Drive :)
No i gratulacje
Trzeba było dac znak...
Załatwiłbym ze 3% zniżki ekstra od tego co wynegocjowałeś :p
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
A we Wrocławiu w kwestii "pożyczania" lusterek bez pytania bez zmian ;)