Spoko, chodziło mi o to że jest dostępny fabrycznie
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
A cha, czyli można połączyć tel i korzystać tylko z tych danych? Czy jak?
Masz dostęp do aplikacji (niektórych) zainstalowanych na telefonie z poziomu komputera pokładowego w aucie. W większości przypadków u innych producentów Android Auto działa po kablu. BMW poszło krok dalej i zaimplementowało komunikację po WIFI (wymagania patrz mój wcześniejszy post). Możesz np. używać Google Maps jako nawigacji i integruje się to w pełni z autem. Nie wiem tylko czy głos jest tego od "Kieruj się na południe", czy nadal używany jest głos BMW. Na pewno wskazówki są normalnie wyświetlane na zegarach/head-upie.
No to kumam :) zawsze coś :) a internet masz i dostęp do google?
Internet ogólnie jest. Widziałem, że nawet WIFI niby jest. Googla jako takiego w aucie nie widziałem. Są natomiast różne serwisy informacyjne: wiadomości, pogoda itp itd. To wszystko w ramach pakietu Connected Drive. Na starcie auto ma subskrypcję na 3 lata. Potem trzeba zapłacić za przedłużenie.
Rozumiem...
Fajny nawet ten Golf