Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Niestety nie mogę zrobić sam bo wyrazie wypadku ubezpieczenie będzie ciągać tą firmę co wstawiała szebę też jeżeli dojdą do tego
Kafas nie odpowiada za asystenta zmiany pasa(trójkąty w lusterkach), tylko asystenta toru(wibracje w kierownicy przy zjechaniu na sąsiedni pas).
Od kolizji z samochodem przed nami jest przede wszystkim radar aktywnego tempomatu, wspomagany przez kamerę kafas
Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Ok teraz to przenajmniej wiem co i jak,więc ta kamera jest odczepiana od szyby czy jest zintegrowana?
Ostatnio edytowane przez KAMELEONV ; 10-11-2020 o 12:43
Każdy czujnik na szybie jest demontowalny. Uchwyty do czujnika są integralną częścią szyby
Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka
Henry Ford