Dzięki wielkie, już wszystko kumam :) gadałem z tym od angola i mówił właśnie że pomylił się z tą kamerą :)
Dzięki wielkie, już wszystko kumam :) gadałem z tym od angola i mówił właśnie że pomylił się z tą kamerą :)
Najszybsza i najłatwiejsza "modyfikacja" jakiej dokonałem w BMW, kupiłem z samym pilotem Wydaje się że będzie ok, diodka od pilota miga reszta też działa kodowanie do bram za jakiś czas. Dzięki za pomoc.
Podepnę się pod temat. Czy jeżeli mam i asystenta i ostrzeżenie o opuszczeniu toru jazdy to "dobiorę" takie lusterko, które ma także przyciski do otwierania bramy?
W/g tego:
https://www.bmwstore.pl/pl/katalog/d...salny/vC368942
nie ma takiej opcji, a w sumie bym rozważył dokładkę.
Daj VIN z auta
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
OK, dzięki. Faktycznie wygląda, że to to. Co ciekawe 9224342 na schemacie "doposażenie" podane jest jako "NIE dla aut z asystentem świateł drogowych", ale na ogólnym schemacie z lusterkami ma już wszystkie opcje wymienione na "TAK" oprócz fotochromu, który nie jest w ogóle wymieniony na TAK lub NIE.
Z tym fotochromem to śmieszna sprawa, bo w E65/E66 też mi nie podawało, że lusterko ma fotochrom, mimo że oczywiście była ta opcja :)
A czy w E65 i F01 było zwykłe lusterko wewnętrzne(bez fotochrom)?
Henry Ford
A to nie jest opcja S431A? Na Bimmercat jest uwzględniana osobno i przy najbogatszej wersji lusterka nie było tego klucza kodowego - stąd mnie myliło. Wątpię, że była opcja, że nie będzie takiego lusterka, choć z drugiej strony, to bywały nawet fotele szmaciane - więc nawet bym się nie zdziwił gdyby było E65 z klasycznym lusterkiem.