Muł testowy. Może nie mieć nic wspólnego z finalnym dizajnem ;) Po niecie można znaleźć jak wyglądały takie muły dla E65, F01 i G11 - co znaleźli w magazynie, to przykręcili temu koła itd i wio w miasto :D
Jak wróciliśmy ze spotu/zlotu pojechałem prosto do DE. W okolicach norymbergii mieliśmy nocleg i wieczorem podjechał jakis X elektryczny na ładowanie. Co ciekawsze siedzieliśmy w ogródku (oczywiście piwnym) i obserwowałem to auto jak podjechalo. Dwóch panow wyszlo od razu przykryli go pokrowcem jak by mail stać całą noc. Jeden z nich wypił piwko 0.3 drugi wode i mniej więcej po 30min wsiedli do auta i odjechali. Na mojej oko bylo to nowe x5 lub x6 bo gabaryt byl calkiem spory.
Nie wygląda. Widzieliście w ogóle - nie będzie już V8, V12 a ta wersja miałaby być full elektryczna.
w gazecie MOTOR są normalne zdjęcia prospektowe.
http://www.carscoops.com/2020/09/bmw...ev-prototypes/
Tu jest więcej zdjęć. Na szczęście widać ze reflektory przednie sa wsadzone "byle jakie" i nie jest to efekt finalny, widac to zwlaszcza na zdjęciu 3/68. Tak samo skorupa na masce. Dalego do koncowego produktu. Troche niepokoi mnie zarys nerek ale pożyjemy zobaczymy
Ostatnio edytowane przez darekbb ; 29-10-2020 o 00:43