Śruby były stare...
Śruby były stare...
Pozwolę sobie podpiąć się pod wątek. Kompletuję rozrząd do mojej 730D z 2010r. Będę prawdopodobnie zamawiał wszystko ze strony czescidobmw.pl. Niestety, VIN mojego auta nie współpracuje z wyszukiwarką i wszystkiego szukam po modelu auta, przy okazji sprawdzając czy numery części zgadzają się i pasują poprzez REALOEM. Czy ktoś z was ma jakieś zastrzeżenia przy doborze części? Jakieś uwagi, na co uważać przy doborze? Jestem kompletnie zielony w tym temacie i nie chcę kupić czegoś dwa razy ze względu na rozmiar lub inne. Szczególnie, że muszę to wszystko podać na Belgię gdzie auto będzie składane.
Wejdź na www.aso-bmw.pl i zadzwoń do chłopaków, mi dobrali rozrząd i jeździ do dziś aż miło :) Mów, że z forum, Aldik polecał :) Znam ich wiele lat. Mega spoko chłopaki .
Dobrali Ci części od FEBI czy OEM? Na stronie nie mogłem znaleźć nic innego niż FEBI. Dojdą mi też świece i parę innych pierdół.
w przyszłym tygodniu postaram się przydzwonić tu i tu i porównam ceny na części OEM. Zobaczymy co będzie korzystniejsze
Napisz do obsługi sklepu czescidobmw i podaj nr Vin itd wycenią cały rozrząd ja poprzednio też brałem do E60.
Dostałem wycenę. Częścidobmw proponują mi łańcuchy od FEBI zamiast OEM. Ktoś robił rozrząd na częściach od nich? Jakieś opinie?
Tak cześć jest od febi a zębatki i inne rzeczy ori. Natomiast jeżeli napiszesz że chcesz wszystko ori to też ci taką wycenę zrobią