Mam w menu opcje blututhe ale nie mogę go sparowć z tel pytanie co to za funkcja jakoś mozna to połonczyć z tel
Wysłane z mojego SM-N980F przy użyciu Tapatalka
Mam w menu opcje blututhe ale nie mogę go sparowć z tel pytanie co to za funkcja jakoś mozna to połonczyć z tel
Wysłane z mojego SM-N980F przy użyciu Tapatalka
Masz słuchawkę telefonu w jednej z szuflad pod odtwarzaczem CD?
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
W starszych rocznikach można wyłączyć komunikację ze słuchawką w szufladzie. Po to jest ta opcja
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie idzie z innym bo to tylko do dedykowanej słuchawki.
Dopiero LCI po którymś roku miało taką opcje, z odpowiednim TCU,
Jest jakiś standardowy pin do parowania telefonu? e66 2006.
Pin musisz odczytać ze sterownika w bagażniku za oslana po lewej stronie.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Czyli zdemontować boczek. 15 min roboty, ale upierdliwe. Na module ten pin jest dwa razy w formie naklejek. Widziałem wiele razy jak jedna z tych naklejek była przyklejona na instrukcję obsługi albo w inne miejsce (np. toolbox, itp.). Jak nie, to zalecam przekleić, bo potem się zapomina i trzeba rozbierać bagażnik do każdego nowego telefonu 🤣
Nie trzeba nic zdemontować, wystarczy lekko odchylić bo PIN jest dosyć mocno widoczny :)
Henry Ford