Strona 14 z 16 PierwszyPierwszy ... 41213141516 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 160

Wątek: [e38]---Moja 728L i tak to leciało... :D

Początkujący Użytkownik Awatar macin87
    BMW
    745i E65
    Witam, to moj pierwszy post :) piekna 7 jestem pelen podziwu ile pracy wkladasz w auto. Wlasnie takiej szukam :) Zbieram fundusze i chce dolaczyc do spolecznosci 7er. Pozdrawiam

Temat już założyłem w dziale Przedstaw się ;)

Przepraszam za zamieszanie:)

Cytat Zamieszczone przez macin87
    Witam, to moj pierwszy post :) piekna 7 jestem pelen podziwu ile pracy wkladasz w auto. Wlasnie takiej szukam :) Zbieram fundusze i chce dolaczyc do spolecznosci 7er. Pozdrawiam
    Zapraszam do ponownego zapoznania się z zaakceptowanym regulaminem naszego forum. Podpowiem, że wybrałeś nieodpowiedni dział dla swojego pierwszego postu.

Zaawansowany Użytkownik Awatar Livre
    BMW
    e38 728iL
    W sobotę ściągnąłem przednie lampy, niestety miałem z tym problem .. brak torxa 15 :/ no i lipa… co tu robić? szukałem i znalazłem gdzieś w garażu! :D Zadowolony podąłem się wyzwania i zabrałem się wpierw od kierunków, poczym główne lampy... listewki takie tam śrubeczki. Znalazłem 1-rwszy torx 15’, (śrubeczka pod kloszem) :> jazda! wsadzam... yyyy… co jest nie tak... FU.K!! za krótki... … no to lipa, Telefon -> Wiktor... Wiktooor bo.... możliwości przyszło parę zastanawiałem się nad zdjęciem przedniego zderzaka lub podjechaniem i kupnem torxa na sztukę w LeroyMerline, postanowiłem wykorzystać 2-gą opcja, lepszą. :D Wsiadłem jadąc bez kierunków i listewek 10 km i z powrotem, szukam jest chyba przed ostatni :] Zakupione!. Odetchnąłem wiedząc że teraz wszystko powiedzie się jak należy ;P podjeżdżam pod garaż, parkuje i torx w rękę wyczuwam 1-wszego jest! Idzie… następny szukam szukam... hmm coś niechce się… :/ szukam dalej no co jest ku.va :? :/ o co Kaman? idę po latarkę powrót, "On" świecę patrzę &? Myślałem że się poleje ze śmiechu patrzę jeszcze na lewą lampę i oczom nie wierze… tak zacząłem się śmiać że brak mi było wody w organizmie by płakać z tego co zobaczyłem… :D nawet brak sił na złość, Moje oczka spotkały się z 3x Krzyżakowymi śrubeczkami :D myślę sobie (po Hu... kopiłem tego Torxa za 12,90 jak tylko jedna śrubka była do odkręcenia xDD) dobra prujemy dalej ściągnąłem, odłączyłem i z Lampionami pruje do domu.

Tonę dosłownie TONĘ! Syfu w Lampach umyłem przepolerowałem. Zadowolony chodź nie do końca bo przeźroczyste nie są powód?: (ubite lampy od kamieni i innych badziewi w zależności od prędkości... Bul żal... :( ale bywa...)

Gdy zabrałem się za montowanie doznałem olśnienia by następnego ranka porobić coś z tylnią kanapą i co jeszcze wpadnie w głowę.

Nadszedł Uw dzień, pod kanapą powtórka z ilości robaczków mazi i kurzu... odkurzanie czyszczenie bla bla ... i chęć na przełożenie kabla CB na tylnią klapę bagażnika przez tylnie siedzenie pasażerów.

Dziś wziąłem się za czyszczenie i mycie Maleństwa :) przybył kuzyn oglądnął z przodu wóz poprosił mnie o zapalniczkę chciał odpalić Papieroska, powiedziałem mu "ok wsadzę z przodu zapalniczkę i zobaczymy" On: "ok" i zaczął wychwalać jakie to duże ładne auto.., po chwili powiedziałem "coś zapalniczka z przodu nie chce zaskoczyć przełożę na tył" On: " to masz jeszcze z tyłu?” podszedł pod drzwi tylnie otwarł od strony kierowcy wsiadł i przesiadł sie na tylnie lecz za pasażerem, pochwalił porozmawialiśmy chwilę po czym zauważył że mój szwagier wychodzi z domu, kuzyn chciał wysiąść, a ja chciałem mu powiedzieć żeby wyszedł tymi drzwiami co wszedł bo tamte są zablokowane... (w takim stanie auto było w sprzedaży kiedy zakupiłem) a on chwycił za klamkę drzwi od strony pasażera tylnich i pociągnął... Drzwi otwarły się niczym bramy niebieskie, zacząłem wychwalać kuzyna… zgłupiałem! normalnie drzwi się otwarły !!!

:shock: happy byłem i jestem nadal!!! jedynie elektryka nie działa... nooo powiem wam że z tym autem to wiele szczęścia od początku doznaje ;)

Jeszcze bardziej Byłem zadowolony z usunięcia kasety z mojego Maleństwa Ha! :D wiedząc że mi się nie będzie chciało rozbierać całego panelu po to by wyciągnąć kasetę która utkwiła w kaseciaku... postanowiłem uczynić to metodą śrubokręt/siła/spryt/wandalizm:

Czy się da?? odp: Tak a szczerze to zwisa mi to czy kaseciak będzie działał czy też nie bo korzystam z CD, FM transmitera, itp ;) Hahhaaa... pozbyłem się go

I Jest coraz lepiej... :) podjechałęm gdzies na parking krakowski i porobiłęm parę fotek pozdrawiam razem z moim pieskiem (Białym) ;) :papa:

Vip Vip Awatar Wiktor
    BMW
    EVO VIII
    Ale te niebieskie postojówki to weź usuń jak Cie proszę :)
    Pozdrawiam
    Wiktor
    Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.

Livre .... MÓWIŁAM ;D ;D ;D ;D Trza było słuchać kolezanki to by nie było kwasu :hihi: i te progi sobie zrób ! :D

BMW
    e38 728iL
    :P a nielubie was :D :D :D dobra zmienię :] ...

Oj Zbyszku , przeciez nikt nie chce żle , tylko delikatnie doradzamy :keep:

BMW
    e38 728iL
    ile ja mam lat xD :what: :hihi: :oops: spoko jest plan kupić normalne ;)

MOD: Polskie literki nie gryzą, a gdyby były, to nie nie zastanawiałbym się, jak poprawić "słowo" - kopic

BMW
    e38 728iL
    Post wyżej jest z słowem napisany błędnie jeśli trzeba to proszę śmiało krytykować ;) bo się przed tym nie kryję, że jestem Dyslektykiem i Dysgrafikiem... jedni rodzą się z pewnymi problemami więc przepraszam.

Teraz informacja którą chciałem podzielić się z wami moi drodzy otóż z przyczyny brzydkich niebieskich postojówek w porę wybiliście mi z głowy posiadania ich na dłuższą metę... postanowiłem zakupić BIAŁE ringi do mojego maleństwa: oto zdjęcia: :)

efekt odmłodził maleństwo a właściciela pozytywnie zaskoczył

Jeśli są jakieś błędy proszę o poprawienie, sam bym chciał ale program do poprawiania błędów mi nie działa.

MOD: Błędy skorygowałem, ale zalecam pisać posty choćby w Wordzie lub zainstalować FireFox, który posiada już zaimplementowaną obsługę błędów.

Vip Vip Awatar sebobass
    BMW
    e66 750Li
    efekt fajny,a jak PDC?

Uprawnienia umieszczania postów