Czekaj chwile, daj uzbierać, kupie od ciebie to se grilla kupisz
Czekaj chwile, daj uzbierać, kupie od ciebie to se grilla kupisz
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Mi sie G poliftowe meega podoba ! Baa, nawet jak widze przedlifta to mi sie wydaje że ten grill jakiś malutki taki i nieproporcjonalny do całosci :) Wreszcie to auto się wyróżnia od innych modeli.
Co do tematu, no cóż. 25 lat temu 99,99999% polaków nawet nie ogarneło by wymiany żarówki xenonowej w E38 a co dopiero mówic o naprawach, mechanicy nie mieli o tym pojęcia, rynek czesci praktycznie nie istniał po za aso. Nawet w aso pamiętam że jak pytałem o xenon to powiedzieli, że trzeba całą lampe wymienić za 5 tyś zl, gdzie tysiak na miesiąc to juz byl spory zarobek. Musicie pamiętac, że to lata 90te, wtedy mając 1-2 tyś można była w Międzyzdrojach szaleć 14 dni bez umiaru :)
Myśle, że za 20 lat G11 będzie stało obok jakiegoś H11 ? czy jak to tam nazwą i ludzie będa na forach pisać, że G to szło ogarnąc a w tych nowych to masakra :)
Rynek sie dostosuje, hybrydy, elektryki, elektronika - będzie coraz więcej warsztatów co to ogarną a e38 nikt nie bedzie juz potrafił ogarnąć przede wszystkim z braku czesci jak i sprzętu do diagnozy :)
Przeraża mnie jedynie, że te auta ciągle sie psują, bo nie czarujmy się, ale nawet E32 było Aryjską Alfa...
Ostatnio edytowane przez Aldik ; 27-08-2020 o 18:01
15 lat .. a czemu ?
Aldik wtedy był pod innym wcieleniem i miał e38 w longu
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
MOD EDIT: No i po co te zaczepki Elvis?
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 28-08-2020 o 22:05
Wszystko da się wytłumaczyć. Jak byliście w tym wieku to też na pewno nie raz wpadliście do salonu popatrzeć na fury. Może wpadł z kumplami z podwórka i przy okazji zapytał o xenon do 38 i tyle ;)
e38 ma 20 lat. pytanie czy G11 "dożyje" 20 lat.
e38 728, E39 523, E53 3.0i