Pokaż wyniki od 1 do 10 z 42

Wątek: Projekt BMW E65 CIC Mod

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    F01 750d RWD
    Kolego lockbud najwyraźniej nie zrozumiałeś przesłania projektu.... Nie staraj się na siłę udowodnić wyższości droida, ja też nie wspomniałem nic o wyższości CIC-a. Chodzi o challenge. I jeśli uważasz, że ja złapałem Pana Boga za nogi kupując 7 to się mylisz. Nic takiego ani nie napisałem, ani o czymś takim nie wspomniałem w żadnym kontekście. Temat jest wyraźnie o zastąpieniu archaicznego systemu E65 CIC-em. Jeśli masz ochotę załóż temat o droidze i kultywuj go, bo widzę, że najwyraźniej nie możesz zdzierżyć, że grupa kilku ludzi próbuje stworzyć coś ciekawego dla zabawy jednocześnie umożliwiając innym otwarcie furtki wobec ulepszenia ich pojazdów co by nie było fabrycznymi systemami z następnej "epoki".

Vip Vip Awatar damned1
    BMW
    520i, 118i
    Cytat Zamieszczone przez SkeYT Zobacz posta
    Kolego lockbud najwyraźniej nie zrozumiałeś przesłania projektu.... Nie staraj się na siłę udowodnić wyższości droida, ja też nie wspomniałem nic o wyższości CIC-a. Chodzi o challenge. I jeśli uważasz, że ja złapałem Pana Boga za nogi kupując 7 to się mylisz. Nic takiego ani nie napisałem, ani o czymś takim nie wspomniałem w żadnym kontekście. Temat jest wyraźnie o zastąpieniu archaicznego systemu E65 CIC-em. Jeśli masz ochotę załóż temat o droidze i kultywuj go, bo widzę, że najwyraźniej nie możesz zdzierżyć, że grupa kilku ludzi próbuje stworzyć coś ciekawego dla zabawy jednocześnie umożliwiając innym otwarcie furtki wobec ulepszenia ich pojazdów co by nie było fabrycznymi systemami z następnej "epoki".
    Myślę, że Lockbud nie miał nic złego na myśli. Przedstawił tylko ciekawą opcję dla E65, bez mówienia co lepsze, co gorsze. A od siebie dodam, że CIC też ma swoje za uszami. O ile np. mapy są "nowocześniejsze" to są bardzo zubożone o cieki i akweny wodne w porównaniu do map w E65. Jedziesz sobie drogą. Widzisz jakieś ciekawe jeziorko. Chcesz szybko sprawdzić na mapie jaką ma nazwę itp, a tu zielona plama - zero wody. W E65 nie było tego problemu.