Cytat Zamieszczone przez michal_5000
Cytat Zamieszczone przez coboss
Oczywiście to nie da takiego samego efektu jak dodatkowa lampa. Ja widziałem takie coś w amerykańskim krążowniku Zientarskiego :) tyle że ta krowa ma 6m długości :)
Jaki "krążownik" masz na myśli? Jeżeli srebrnego Caprice'a, to trochę przesadziłeś - ma dokładnie 31 cm więcej niż E38 w langu ;) I 170 koni... :)

Co do dodatkowej lampy, to wiele aut amerykańskich miało takie wyposażenie. Zwie się to cornering lamp i było b. popularne na przełomie lat '80 i '90.
Popularna obecnie, niedorobiona imitacja tego rozwiązania z użyciem halogenu - wygląda dla mnie cokolwiek dennie... :] Oczywiście to moje zdanie.
Nie, nie miał jakiegoś przedpotopowego linkolna czy cus trudno powiedziec :)

Cytat Zamieszczone przez Anatol
Cytat Zamieszczone przez coboss
Cytat Zamieszczone przez Beni0
A nie można taniej ;) zawsze można coś pomyśleć ;)
Po włożeniu ringów droga jest ładnie oświetlana (ringi świecą na prawdę mocno) jak mam do czegoś porównać to droga jest widoczna jak po włączeniu halogenów. Piękna sprawa na wsiach i dziwnych drogach które nie mają pasów lub odblasków na krawędziach.

:shock:

To może nie te ringi mam bo "efektu halogenów" nie mam.... ;D
A nie wiem, może to dla tego, że mam je tak a nie inaczej założone, są głębiej i może światło się odbija od tych chromowanych czy tam niklowanych elementów obudowy... ;D nie wiem jak mam to opisać ;D