No cene podajesz fajną, tylko na jakich warunkach (zniżki !!!) ?Zamieszczone przez coboss
nie każdy ma ponad 50% bonifikaty za czas ubezpieczenia
No cene podajesz fajną, tylko na jakich warunkach (zniżki !!!) ?Zamieszczone przez coboss
nie każdy ma ponad 50% bonifikaty za czas ubezpieczenia
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
OC 60% AC 30%Zamieszczone przez Hubertus7er
Minusy:
-wkład własny 2300zł (nie da rady przy tym aucie znieść)
-wycena auta 30000zł (szału nie ma)
Plusy
-auto wyceniane na oryginalnych częściach
-naprawy w 3 kombinacjach:
1) naprawiasz w ich zakładach i dostajesz auto zastępcze i kupę dodatków
2) wyceniają (umniejszając o 2300zł) i robisz auto sam
3) oddajesz auto do ASO BMW (dopłacasz swoje 2300zł) TO JEST NAJWAŻNIEJSZE!
Reasumując za tą kasę ciężko było by dostać na to auto pakiet mini tylko od kradzieży i kasacji a tutaj mamy dodatkową ochronę a jak wiemy wkład 2300zł przy kosztach napraw E38 po lifcie z 3.0 dieslem jest banalnie niski
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Co do kredytu zorientuj się w swoim banku. (powinni Ci coś ciekawego zaproponować)
Ja jestem klientem ing i jak potrzebowałem gotówkę to nie było żadnego problemu nawet do 50 000 zł na dogodnych warunkach bez zabezpieczeń i pieniążki dostałem w ciągu 24h za jednym podpisem. Oczywiście spłacić można wcześniej.
Można było znaleść troszeczkę lepszą ofertę, ale wtedy zaczynały się cyrki z biurokracją itp. - nie było warto!
Jeżeli masz możliwość wzięcia leasingu to bedzie najlepsza opcja.
Większość firm leasingowych wymaga, aby wiek auta + okres spłaty nie przekroczyły 6 lub 10 lat.
Ja leasingowałem MB VIto z 2000 roku w GTL z Gdańska i nie mają tam takich ograniczeń.
Pozdrawiam serdecznie,
Były:
e34 525 tds '95 chip na 172 KM
e32 740i '93
Kawasaki ZX 12R z PCIII 200 KM
Witam!
Jak OC to pisz do mnie, podaj nr koma i coś przygotuję.
a o kredycie lepiej zapomnieć i poszukać leasingu jest zdecydowanie korzystniejszy :)
Kiedy kończy się kultura? Wraz z ostatnim pociągiem do Krakowa :)
No i byłem w swoim banku. Przy kredycie 25k :
- gotówkowy na 5 lat (orientacyjnie) spłacam 38k
- na auto spłacam 28k
No i problemy z dochodami ;) nie wszystkie udokumentowane. Nic szukam dalej i się nie poddaję ;) Czas ucieka i mam nadzieję iż jak najprędzej uda się sfinalizować zakup ukochanej E38!
chcesz napisać, że bank bierze 3k za kredyt na auto :D coś chyba się rypnęło... ;)
(bierzez pod uwagę 5letni okres kredytowania??)
Tak mi wyszło w MBanku gdzie jest jedno z kont. sadzilem ze samym ruchem na koncie i stanem konta zasluze sobie na kredyt ;) mylilem sie. No coz jutro bede rozmawial ze znajomym aby mi pomogl. Tak czy siak wkrotce autko bedzie tym czy innym sposobem sa to tylko male tymczasowe niedogodnosci. Kuzwa jaki ja uparty :D
Tak jak mówiłem HSBC ale to jest to że kredyt Cię wyjdzie jak przy pierwszej opcji :/ drogi ale jest. Ja tez mam problemy z dochodami, specjalista do spraw sprzedaży ma taki problem, że to co zarabia na papierku jest śmieszne. Wynagrodzenia takich ludzi jak ja zależą od tego ile jest w stanie zrobić dla firmy i od 40 do 70% wynagrodzenia to są marże, premie, dodatki itd i nie spotkałem się aby prywatny przedsiębiorca gdziekolwiek dokumentował ten sposób zarabiania kasy :/ w sumie nawet bym nie chciał bo wole gotówkę jak mają mi potrącać całą masę kasy od tego i tamtegoZamieszczone przez Beni0
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
ktoś do mnie coś napisał na pw? ponieważ nie dostałem nic a info ma maila przyszło?
Kiedy kończy się kultura? Wraz z ostatnim pociągiem do Krakowa :)