Tą kwestię pozostawmy przyszłemu właścicielowi, który zapewne wie jakie plany ma co do tej lub przyszłej E32. Jeżeli auto jest zdrowe pod względem blacharsko-mechanicznym to moja subiektywna opinia jest taka, że deklasyfikacja tej sztuki ze względu na brak klimatyzacji nie powinna mieć miejsca.
Czyli sugerujesz, że można klimę dołożyć? Ciekawi mnie na ile jest to skomplikowane w E32 i jaki byłby koszt bo też oglądałem nie dawno całkiem ładne 730 i odpuściłem przez brak klimy. Jednak takie auto musi ją mieć tym bardziej, że jak ktoś wyżej napisał jezdzi się w zasadzie tylko latem bo zimą i tak stoi w garażu.
Nie wiem w ogóle skąd to zdanie. Nigdzie nie sugerowałem opcji dołożenia klimy do opisywanego samochodu, a to na czym się skupiłem jest zawarte w dwóch wcześniejszych postach.
Nagrzewnica, panel sterowania, sterownik, sprężarka, łapa sprężarki, pasek, napinacz, wszystkie węże, chłodnica, osuszacz. W 1000zł za części się pewnie wyrobisz. Część z nich, najlepiej od razu nowe kupować. Jednak montaż... Pół auta do rozebrania.
Wydaje mi się, że ze 3k taka impreza wyjdzie z robotą. Ale jak auto byłoby ładne i przez brak klimy odpowiednio tańsze to myślę, że warto.
Klimę zamontować w e32 M30 to nie jest problem , jest dużo miejsca i łatwo się to auto rozkręca.
Oczywiście trzeba niektóre części kupić nowe ,ale 90% cześci może być używane bo są dosyć trwałe.