Lachowny wyrywasz ? Ucz sie ...
Najpierw jest reklama lotto wiec badzcie cierpliwi
:hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :D :D
Lachowny wyrywasz ? Ucz sie ...
Najpierw jest reklama lotto wiec badzcie cierpliwi
:hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :D :D
powiem ci tak :
"znam kolesia , który zna kolesia , który ma brata a on zna kolesia który zna dj'eha" a tak wogóle to z historii miałem 3+ a w podstawówce 4 bo nie było jeszcze gimnazjum :hah:
Pić trzeba ! Jeść można !
ćpun i tyle
hehehe to jest jakis kabaret czy on tak naprawde? ;D
no ale nie ma sie co smiac, na jakims wiejskim disco pewnie niejednego lachona by wyrwal na taka gadke i golfa II ;D jakby mial siodeme to by pewnie ze wszystkimi lachonami wyszedl, a jakby jeszcze znal DJa to boje sie nawet myslec ;D ;D ;D
no coz ja tam nie mam szans
golfa 2 nie mam, kumpel mi golfa 3 nie pozyczy bo zaden nie jest w posiadaniu, nie znam zadnego dilera, na klate 140kg nie wycisne wiec bida :P
kurde juz wiem czemu panny nie mam .... ani 140 na klatę nie wezmę ani golfa nie mam o paszporcie TVN-u i POLSATU niewspomnę ...
moze kiedyś będe miał tak gadane :)
a Wy jak zwykle wszytsko na powaznie.. i do tego w for fun ;)
pzdr
Mam nadzieję że nie jest to twoje prawdziwe wyobrażenie o Polskiej wsi Mieszkam na wsi i jakoś moje 7er nie robi tutaj specjalnego wrażenia.no ale nie ma sie co smiac, na jakims wiejskim disco pewnie niejednego lachona by wyrwal na taka gadke i golfa II ;D jakby mial siodeme to by pewnie ze wszystkimi lachonami wyszedl, a jakby jeszcze znal DJa to boje sie nawet myslec ;D ;D ;D
Gość jest niezły :hah: :hah: Ciekawe czego się nażarł że ma taką gadkę :hah: i te miny ....
Jak dla mnie to ten gość jest cienki jak kartka papieru a wyrwać to on może najwyżej ziemniaka z ziemi. Znam paru gości którzy potrafią gadać z kobietami o wiele wiele lepiej i przede wszystki kulturalnie i skutecznie :D
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Mi raczej chodzilo o klimat imprezy, a nie o miejsce gdzie sie odbywa ;) Mam nadzieje ze nikt nie poczul sie urazony moja wypowiedzia :PZamieszczone przez Kempes