Kto poradzi jak ściągnąć ograniczenie do 210km/h, aby można było wyciągać 250:-)
Wersja USA, M62TUB44
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Kto poradzi jak ściągnąć ograniczenie do 210km/h, aby można było wyciągać 250:-)
Wersja USA, M62TUB44
Zmień soft w silniku na wersję europejską(byle nie Japońską, bo ma takie same ograniczenie)
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Z tego co pamiętam to softy z japonii miewały wzmiankę o ograniczeniu do 210
Soft znajdziesz bez problemu w plikach SP Daten(w wersji Full) lub po prostu ISTA P, z której sp daten "wyciąga" się
Do aktualizacji wystarczy zwykły kabelek OBD i WinKFP
Komplet plików do E38 z najnowszej ISTA P:
https://mega.nz/file/F1pHiTKQ#S-Z7aT...hY938-VjAB_CPY
Najnowszy numer softu dla 740i ece po lifcie to: 7539278
Ostatnio edytowane przez cursor ; 09-06-2020 o 22:33
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Dziękuję za wskazówki.
A DISem też da radę wgrać ten soft z USA na Europę?
Cursor, w USA ściągali te blokady bez zmiany aby softu na euro.
Da radę to zrobić bez zmiany softu z USA na ece?
Każdy zajmujący się chip tuningiem Ci to zrobi, ale koszta będą wyraźnie wyższe.
Poza tym, wersję na USA mają dodatkowy układ sprawdzający odpowietrzenie baku, który w Europie stwarza problemy(sypie błędami)
Disem bez problemu ogarniesz temat. Numer sterownika zaprogramowanego Ci podałem. Tylko fizyczny numer sterownika z ETK musisz wziąć
Henry Ford
Henry Ford
A w czym najlepiej wyeksportować plik modułu sterownika silnika, aby edytować hex i później wgrać ponownie już zmodyfikowany?