Kurczę Adasio fajnie, że wrzuciłeś ten film z Wawy. Szukałem go i jakoś nie mogłem namierzyć. Jak się to ogląda to widać jak technologia poszła do przodu pod względem jakości nagrań. Ale filmik i tak super Olejus nakręcił i do tego ta muza trafiona idealnie. Pamiętam w jakie masakryczne korki się wtedy władowaliśmy. Przez to co poniektórzy pogubili się po drodze i na końcu nie było już nas tak dużo.
Jak zlotowo to nie może zabraknąć wieczornych klubowych klimatów ...
Za godzinę zaczyna się wirtualny festiwal houseowej wytworni DEFECTED Records:
Całość poleci do ok. 21 ....
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Do usług :)
@Sebek masz rację, imprezy po zmroku to na zlotach kwintesencja imprez i dobrego nastroju, zabawy i wszechogarniającej mega atmosfery
I te nocno nad ranne rozmowy w których zazwyczaj jest stała ekipa - Wiesiek , Sebek , Bezi i Tuczi i dyskusje o sensie ...
Ach trzeba przeżyć to się wie o czym mowa!
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Ja myślę że Adasio ma rację.
Tutaj na Forum się kłócimy czasem nawet ostro..banujemy :) , Usuwamy komentarze...
Ale jak dochodzi do Zlotu to mi się wydaje że wszystko mija...
Przynajmniej z mojej strony :D :D
Ja najbardziej wspominam zawsze mecze piłki nożnej , w Ślesinie raz paint ball ...
Lotnisko też .....
No szkoda.....
Tutaj tak naprawde do końce przesiąkłem serią 7... Były eSki i inne wynalazki na testach co co siódema to siódemy...
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Adaś, pomysł na temat super, lubię czasem pooglądać stare foty z naszych spotkań.
Tomek, masz rację, na forum zupełnie inny wymiar niż normalnie, te imprezy trzeba po prostu przeżyć :)
Komp mi zastrajkował i korona go chyba zainfekował, nie mam dostępu do najfajniejszych zdjęć z 8-9 lat wstecz, ale coś tam łapcie :)
Podro mordeczki i zdrowych świąt :)
Na niektórych imprezach była permanentna inwigilacja, aż trzeba było auta do namiotu chować ;)
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Pierwsze dwie foty mega
A czemu te auta w namiocie stały tak naprawdę
A cha i było?