Ostatecznie była,a może i jest za 1600. Mam, więc się nie interesowałem.
Ostatecznie była,a może i jest za 1600. Mam, więc się nie interesowałem.
Za blendę zapłaciłem 1700, co uważam za dość dobra cenę, przy okazji odwiedził mnie forumowy kolega swoją siódemką, wziął ode mnie welurowy beżowy bagażnik, a ja w zamian dostałem jego szary, przy okazji włożyłem kanister w koło zapasowe, także bagażnik jest już okej
Siódemka wiozła w ten weekend do ślubu mojego kolegę, spisała się na medal, więc również jestem zadowolony
Kolejne zdjęcia wraz z 730 forumowego kolegi z dzisiejszej klasycznej niedzieli
Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka
Tą złotą to poznaje. Ostatnio caly weekend u mnie stała
Fajne te beeeeemki, takie nie za nowe :) ...
Myślałeś nad BH na przód?
Nieeee, BH to nie mój klimat, na początku w temacie są zdjęcia z BH, bo na takich kupiłem, a na podróby jestem uczulony dużo bardziej z klasą teraz wygląda, docelowo bym chciał tak czy siak ten xenon znaleźć który ktoś kiedyś wyciągnął...
A Miłosz nie chce sprzedać xenonu?
7er
Ostatnio siódema wzięła udział w Beskid Bavarian Trip którego częścią był objazd Tatr w kolumnie przez Słowację, poradziła sobie pięknie, nawet spalanie nie było tragiczne, bo około 15l (przypominam że nie na sond), co daje około złotówkę za kilometr
Z gadżetów to do schowka wpadła działająca latarka, szyte boczki na tył, naprawione trójkątne roletki, no i zmobilizowałem się żeby zamówić bilsteiny b8 do przodu.