To jest zrobione z takiego materiału ,że dospasujesz to idealnie :)
Do longa ciężko dostać ,ale da się to przedłużyć .
Jestem z Sosnowca, więc daleko nie ma, chętnie kiedyś zobaczę, chętnie też bym się dowiedział o resztę pakietu:)
Co do stwierdzenia że już trochę przeżyła, to po czym to stwierdzasz? Dokładka wygląda jak nowa, jest po prostu bez lakieru ;)
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Bardzo dobre podejście do tematu, oby tak dalej. Czekam na kolejne aktualizacje.
Auto już postawione na kołach z nowym bakiem, odpalone, chodzi ładnie i tak jak powinno wreszcie. Zmienione sprężyny na wersję bez nivo i wreszcie dupa nie siedzi, wyciągnąłem elektryczna roletę żeby przymocować jedno z cięgien ale chyba też założę nową zębatkę.
Mam małą zagwozdkę ze wspomaganiem/hamulcami, z jednego z czujników ciśnienia na tym rozgałęźniku cieknie płyn, słychać takie miarowe sykanie, wraz z tym sykaniem rusza się jeden z przewodów, jedyne co mi się nasuwa to to, że sykanie jest spowodowane uchodzącym ciśnieniem z układu przez dziurę w czujniku, a przewód sie rusza bo dostaje nowego ciśnienia. Przy miarowym wciśnięciu hamulca pedał wchodzi do końca, będę musiał też sprawdzić tą gruszkę ciśnieniową... Przy okazji, jak myslicie, jest obojętnym jak podepne wsuwki do tych czujników? Wydaje mi się że tak, bo konektory mają taką samą wielkość...
A z rzeczy przyjemniejszych niż lepienie tego hebla to za chwilę wpadną na nią felgi s37 8j/9.5j :)
Troszkę czasu minęło, ale przy siódmie coś tam się działo, wpadła nowa chłodnica wody bo stara miała delikatne pęknięcie przy kroccu od automatu, nowe czujniki na regulatorze hamulcowym, niestety używana gruszka od hamulcy, na szczęście działająca... Zamontowana też elektryczna tylna kanapa (szukam jeszcze mocowań pasów), skórzane przednie boczki i Ori radio CD. Walczę również z poborem prądu, ale nie sprawdzalem jeszcze modułów komfortu.
Z rzeczy troszke przyjemniejszych uruchomiłem PDC i softclose :)
Gdyby ktoś z Was potrzebował, to mam kompletny welurowy bagażnik w kolorze bezowym na sprzedaż bądź zamianę na szary :)
Dodatkowo, czy spotkał się ktoś z Was z nowymi uszczelkami tylnych lamp? W jednej robi się małe jeziorko i przecieka do bagażnika... Pozdro!
Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka
Popracuj nad spasami. Tył ładnie siedzi, ale przód strasznie pieje. Zejdzie niżej i od razu będzie inaczej wyglądać. ;)
Przód ma nowe sprężyny założone jeszcze przez poprzedniego właściciela (nowe seryjne), natomiast z tyłu były nowe pod nivo, którego niestety już brakowało, wiec mijalo się to z celem, tył już ma obniżenie k.a.w, przód jeszcze się nie doczekał, bo niestety sprężyny do 750 jakieś porządne to ponad tysiak, a żadnych sensownych używek też trafić się nie da, poza tym że tak powiem kwestia wizualna to przy moich autach ostatni punkt :D
Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka