Miał jeden komplet, u mnie jest pokazany podpis od spodu lampy, druga ma od góry niech se wiszą, ważne że lampy są u mnie. Problem jedynie mam z tym żarnikiem
Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka
Miał jeden komplet, u mnie jest pokazany podpis od spodu lampy, druga ma od góry niech se wiszą, ważne że lampy są u mnie. Problem jedynie mam z tym żarnikiem
Stargard ma jeszcze, tylko "pińcet" drożej. https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-e3...-ID6DapNC.html
Ten xenon hella ma przynajmniej odbłyśniki metalowe?
Mała aktualizacja, xenon zrobiony, założone zarniki d2s, świeci luksusowo. Wpadł też licznik z alpiny b12 i lada dzień będą u mnie sporty buffalo w prądzie
Panie! 320km/h na liczniku! W latach 90tych byłbyś królem podwórka i najszybszym wozem w województwie! Sporty kozak! To jest główny element układanki, którego brakuje u mnie!
Król polowań :D ;)
Sporty są fajne ... ale tylko z wyglądu. Jechać na nich więcej, niz 300km to jakaś udręka. Jak sobie przypomnę trasy po 1200km to już czuję ból w plecach ;)
Ostatnio edytowane przez tequila1909 ; 27-03-2023 o 15:01
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Miały być głównie dla wyglądu i żeby były top nie zapowiada się żebym siódemką robił trasy po tysiąc km, a jak już to najwieksza niewygodą będzie zawias a nie fotele
W e34 którym śmigam na codzień mam sporty i nie narzekam