To z telefonu wrzucam przez tapatalk i coś właśnie tak obcina :(
Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka
To z telefonu wrzucam przez tapatalk i coś właśnie tak obcina :(
Siódemka póki co jeździ w koło komina i nic się z nią nie dzieje, na dniach będzie miała zmieniony olej, oczywiscie tak jak do tej pory amsoil syntetyczny 10w40.
Parę zdjęć ze zlotu na dachu supersamu w katowicach i z 750li klienta która przyjechała na 'drobne' naprawy po poprzednich majstrach
Aktualizacja, upolowalem rzecz która nurtowała mnie od samego zakupu auta, mianowicie oryginalne reflektory xenonowe Hella. Lampy są w dobrym stanie, natomiast muszę w nich wymienić żarniki, przerabiał ktoś temat?
Z nadchodzących tematów robią się elektryczne sporty buffalo z memory w stanie idealnym i jak tylko się zrobi cieplej to grubszy serwis mechaniczny :)
Ori Xenon w E32 robi robotę! Bardzo dobrze, że to kupiłeś - gratuluję zakupu! Ale sportów to Ci zazdroszczę, bo u mnie to temat, który dalej jest numer jeden w planach. Może w tym sezonie coś upoluję.
Tak, po zakupie wisiały jeszcze półtorej tyg na ogłoszeniu, ja je kupiłem w 15min od wystawienia
Gratulacje, ale widzę że nadal wiszą. https://www.olx.pl/d/oferta/bmw-e32-...5-IDSFFAF.html
Może miał 2 pary? Te w ogłoszeniu są inaczej markerem podpisane.