I jak oględziny ?? Kupione auto ?
I jak oględziny ?? Kupione auto ?
było E21 316,E30 320,E32 730,E32 750,E34 540,E38 740i,E36 M3 3.0,E39 ALPINA 3.2.E65 745i, X3 3,0si
Druciarstwo to jedno, ale rodacy nie mają zwyczajnie kasy na odpowiednie serwisowanie a czasami nawet na podstawowe naprawy. Widzę jakie auta sie sprowadza a jakie są nasze "krajówki" Kiedyś to nawet zakładać się mogłem, bo wystarczyło że popatrze na auto a juz wiedziałem które skąd pochodzi.
ale tu mówicie o ludziach którzy kupują nowe fury za 0,5-1 mln złotych oni też nie mają kasy na serwisy?????
Oględziny jutro. Dam znać. Jeżeli cokolwiek sugerujące postępującej niszczenie silnika ze względu na ciepło to odpuszczam i przerzucam się na inny silnik i być może polifta. Niestety 740i prawie nie ma, a już zwłaszcza zadbanych. Kopciucha kupować nie chce, ale może to być nieuniknione.
Co masz na mysli piszac "kopciuch" - po nowemu tj. benzyne zraca olej (co teraz BMW jest niestety "normalne") ktora tankuje sie jak kiedys dwusuwa tj bak do pelna i 0,5L oleju do silnika? tu masz 90% szans na wlasnie cos takiego
czy moze diesel ktory w przypadku BMW od 2005r jednak kopciuchem nie jest ?
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
Nie chce diesla
740 też jest dogrzane do oporu przecież. Diesel to smród i tyle tak jest było i będzie. V8 to V8. Kupić nowe wtryski często olej zmieniać i nie dusić non stop i powinno pozyc
Auto prześwietlone, stan idealny, serwis był w szoku. Tuleja przy dyfrze, wahacz, akumulator, opony, 2 przyciski w środku zarysowane, czyli pierdoly. Wtryskiwacze na korektach 0.0, silnik bez wycieków, bez sparciałlych gum czy przewodów etc. Wiarygodny sprzedający.
Czyli kupiłeś?
Nie, napisałem tylko tutaj info. Intensywnie nad tym myśle :)