Mały dylemat F01 czy F07 (5GT) ?
Raczej diesel , bo inne silniki są problemowe , może ktoś miał styczność , użytkował 5GT , ceny F01 i 5GT są dosyć podobne.
Pozdrawiam
Mały dylemat F01 czy F07 (5GT) ?
Raczej diesel , bo inne silniki są problemowe , może ktoś miał styczność , użytkował 5GT , ceny F01 i 5GT są dosyć podobne.
Pozdrawiam
5GT jest brzydkie, wiem że to rzecz gustu ale wolał bym f01
F07 wiadomo, że brzydsze. Ale wszystko zależy, w jakim charakterze to auto ma służyć, jak je użytkujesz itd. Jeśli ma być jako daily do wszystkiego, to wydaje mi się, że przebolałbym kwestię wyglądu na korzyść funkcjonalności i wybrałbym F07.
Co to znaczy lci, pre? jakaś wersja wyposażenia?
Mi się podoba 5GT i jako auto użytkowe jest na pewno o wiele lepsze do jazdy na co dzień - szczególnie jak się ma rodzine. Ja mam koty, 5 sztuk, z czego tylko jeden nie boi się wjeść do domu, więc lęk przed autem w sumie mają wszystkie :) Kuwete mają u sąsiada na trawie. No więc cóż, 7er wystarcza.
Na bank szukałbym m-pakietu i po lifciez ledami, jak fundusz pozwala :) Najlelpiej diesla z 3 turbinami - hmm jak były :)?!
Niestety, w segmencie 5GT nawet jak budżet pozwala to bierzesz co dają, bo inaczej możesz szukać bez końca.
Taka specyfika modelu. Mało tego na rynku, w większości wersje bez pakietu, które dla oka są mniej atrakcyjne.
Za to niektore z nich rzeczywiście z całkiem bogatym wyposażeniem.
W dieslach to w zasadzie 530 lub 535, bo 520, chociaż podobno też daję radę, to jakoś do mnie nie przemawia.