Czołem Wszystkim!

Wątek: Czołem Wszystkim!

1. mcgan powiedział/a:

Post Czołem Wszystkim!

Cześć!

Witam Wszystkich bardzo serdecznie :) Jestem w trakcie poszukiwania mojej wymarzonej E38 740i. Do tej pory poruszałem się Fordem Mustangiem 3.7 V6 i Nissanem Patrolem Y60 2.8 TD. Moja Kobieta posiada E90 i absolutnie zakochałem się w BMW - zdecydowanie E38 to jest model dla mnie.

Dołączyłem do społeczności, aby zdobyć jak najwięcej informacji i poznać pasjonatów.

Do zobaczenia! :)

Maciej

2. Awatar ADASIO

ADASIO powiedział/a:
    W I T A M

a dlaczego akurat e38?
    Jakieś kryteria czy zwykły wybór serca i na oko?
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

3. mcgan powiedział/a:
    ADASIO,
    już za dzieciaka auto mi się bardzo podobało, a teraz mam doświadczenie z BMW na co dzień i poznałem ten smak ;)

Dodatkowo podoba mi się ilość miejsca w środku, duży komfort, sensowny silnik, jakość wykonania. I jest to też już w pewnym sensie klasyk. Co tu dużo mówić - wygodna, piękna limuzyna, przy okazji za rozsądne pieniążki :)

4. Awatar tequila1909

tequila1909 powiedział/a:
    Witam na forum

W poszukiwaniu E38 cierpliwość i nie napalanie się wskazane, czego Ci życzę :)
    Mr. Perfect 4 x K1 World Champion

5. mcgan powiedział/a:
    ULA,
    dziękuję za wskazówkę :) Budżet ok. 25-30.000 na sam zakup, także mam nadzieję, że coś znajdę w zadowalającej kondycji. Mechanicznie samemu dam radę, natomiast najważniejsza dla mnie jest blacha i środek.

Z Mustangami jest podobnie - nie napalać się, bo złomu jeździ pełno...