Mam jedno krotkie pytanko, gdzie jest drugi koniec zaznaczonego na fotce przewodu ? Zaczyna sie przy pompie wspomagania, ale drugiego konca nie moge jakos znalezc :/
Mam jedno krotkie pytanko, gdzie jest drugi koniec zaznaczonego na fotce przewodu ? Zaczyna sie przy pompie wspomagania, ale drugiego konca nie moge jakos znalezc :/
Zgodnie z pkt 5 Regulaminu zapraszamy najpierw do działu Przedstaw się...
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
Inaczej nie licz na odpowiedź. Takie tu mamy zasady i całkiem niedawno je zaakceptowałeś. Jeśli się do nich szybciutko zastosujesz to niebawem uzyskasz odpowiedź na swoje pytanie :)Zamieszczone przez Damias
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330
Mam dzis dzien dobroczyncy ;D
Drugi koniec konczy sie na lewej stronie bloku silnika (jezeli V8), w koncowej czesci jest zawiniety aluminiowym plaszczykiem - w dolnej czesci, mniej wiecej na srodku.
Powiem od razu - waz do wymiany i prosze o przedsawienie sie w odpowiedniem dziale.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Obowiazki dopelnione, siodemka przedstawiona :) ze do wymiany to wiem, ale fafowiec u ktorego zwykle kupuje czesci przez net po zdjeciu nie byl w stanie stwierdzic co to za przewod :/ Wydaje mi sie, ze dla mechanika nie powinno to stanowic problemu, a jednak.
p.s. widze, ze nie tylko w moim BMW leci Slayer ]:->
Witam mam do wyminy tego wężą od wspomagania tylko nie wiem jak odkręcić go od servotronica jest jakiś patent na to.