Jak w tytule, macie mo¿e jakie¶ namiary na jakiego¶ fachowca który zajmujê siê regeneracj± podsufitek w opolskim, mo¿e dolno¶l±skie lub ¶l±skie?
Jest 2 sztuki do zrobienia w e38
Jak w tytule, macie mo¿e jakie¶ namiary na jakiego¶ fachowca który zajmujê siê regeneracj± podsufitek w opolskim, mo¿e dolno¶l±skie lub ¶l±skie?
Jest 2 sztuki do zrobienia w e38
Za miesi±c wyci±gam swoj± i oddaje do go¶cia w Chorzowie.Jak zaczekasz to pstryknê zdjêcie po zrobieniu. Robiê komplet ze s³upkami.Facet ju¿ mi w listopadzie robi³ sufit w drugim aucie i jest ³adnie,z tym,¿e tam bez s³upków,bo fabrycznie s± plastikowe.Wyci±gam sam
Mogê daæ Ci namiar na tapicera w Zawierciu, który mi robi³ podsufitkê. Co prawda kawa³ek drogi masz, ale ja jestem zadowolony z jego pracy. Materia³ jakiego u¿y³ to g³adki welur. Kolor oczywi¶cie wedle uznania.
![]()
Ostatnio edytowane przez tequila1909 ; 22-01-2020 o 22:18
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Micha³ a Ty sam to wytarga³e¶ z auta czy zawioz³e¶ do go¶cia i on to wytarga³?
Ile to trwa? i jak cenowo wygl±da? to do synów autek i kasa to wa¿na da nich rzecz :)
Demonta¿ by³ razem z Bartkiem u mnie pod domem, montowa³em ju¿ u tapicera z jego pomoc±.
Koszt materia³u to 76,- Tapicer skasowa³ mnie 550,- ogólnie by³o by trochê taniej, gdyby ze starym klejem nie mêczy³ siê tyle ile zak³ada³.
3 dni mu to zajê³o, normalnie szybciej, ale akurat ojciec mu zmar³ i siê przeci±ga³o.
S³upki te¿ robi³e¶ czy tylko dach?
Mo¿esz zarzuciæ namiar na PW dam m³odym niech my¶l± :)
Czyli najlepiej by³oby to po¶ci±gaæ, i zawie¼æ a nastêpnie podjechac za 2 czy 3 dni ¿eby to za³o¿yæ ju¿ na miejscu.
Robi³em wszystko oprócz daszków-s³oneczników, które kupi³em ori czarne z X5.
Numer masz na PW
Ostatnio edytowane przez tequila1909 ; 23-01-2020 o 08:34
Dziêki za namiar :)