Tuner TV wyszukuje tylko TVP ABC
I nawet na tym jedynym wyszukanym nie pokazuje obrazu , jest napis BRAK SYGNAŁU
Jak daję wyszukaj kanały to znajduje około 20 TV plus kilkanaście radiowych .
Jaki region trzeba ustawić?
Czy ktoś coś wie? :)
Tuner TV wyszukuje tylko TVP ABC
I nawet na tym jedynym wyszukanym nie pokazuje obrazu , jest napis BRAK SYGNAŁU
Jak daję wyszukaj kanały to znajduje około 20 TV plus kilkanaście radiowych .
Jaki region trzeba ustawić?
Czy ktoś coś wie? :)
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Mialem w e65 tv i ... i w ogóle z tego nie korzystałem :) Bez sensu bajer, wole się skupić na czyms waznym w czasie jazdy, np pomoc na forum :D
Ale jakby mi nie działalo to pewnie by mnie szlak trafił :)
Popróbuj w ustawieniach to skorygować.
Zmieniłem regiony na Auto, Eu 1 , Eu 2 i East Eu oraz Eu samo. Za każdym razem tak samo.
Z funkcji TV chętnie dzieci by z tyłu korzystały oraz ja na postoju..Zawsze jakaś transmisja sportowa na TVP Sporcie wypadnie jak gdzieś jestem to chętnie na postoju oglądam.
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Nie dziwie Ci sie z dzieciakami, ja nie mam, ale uwazam że to im psuje dzieciństwo. Ja każdą podróż spędziłem między fotelami przednimi koło rodziców obserwując jak jadą - w sumie tak sie nauczyłem jeździć :)
Co do Twojego problemu to może antena gdzieś nie wpięta? Może coś było naprawiane, rozbierane i nie wpieli hmm
Aldik
Ja też tak jeździłem z rodzicami , ale czasy sie zmieniają, teraz już sa nawet pasy z tyłu i trzeba je zapinać :) :)
Więc jak juz mam te monitory to wykorzystam.
Jadę 500km z Wro do Sanoka to mam spokój za kierą.
Jak to mawiaja , nie masz dzieci to nie wiesz co to. :)
Co do anteny...Stacje łapioe bo pokazuje ale potem jak klikam to brak sygnału, i to mnie właśnie zastanawia.
Spróbuj z ustawieniem na Rosję.
Polska nadaje w formacie MPEG4, a niemcy MPEG2. Nie pamiętam czy tuner ogarniał oba rodzaje
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
No nie mam to sie nie kozacze z ostrymi tekstami, ale serio krzywda sie dzieje dziecią, ograniczone patologicznymi fotelikami i tabletami w ręce lub monitorami.
Mieliśmy biedniejsze ale chyba bardziej otwarte na świat (mimo niewoli zsrr zamiast ue/usa), bo chociazby tak jak pisałem, to mnie nauczyło jeździć, nie żebym był Kubica ale jak pierwszy raz w życiu wsiadłem za kółko to spaliłem gume i odjechałem.
Co do tv to słuchaj cursora :)
@Cursor
W DE juz takze tylko MPEG4 juz od jakiegos czasu.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
To dwa powiązane pytania:
- widziałem wielokrotnie ogłoszenia F01 ze zdjęciami polskiego programu TV. Czy był jakiś retrofit MPEG2 -> MPEG4 dla F01?
- G11 nie ma tego tematu ostatecznie rozwiązanego? To nie jest obecnie jakiś rocket science, żeby obsługiwać wiele standardów kodowań jednocześnie.
Zmiana regionu nie pomogła.
Jutro do ASO jadę.
Bedę aktualizował ID5 do ID6 to może od razu zobaczą co z TV.
No i mam nadzieję że mapkę nową ogarną.