Witajcie...Znowu Ja :)
Przedstawiam 3 moje autko które tutaj prezentuje.
Jak wiecie w maju "utraciłęm " F01.
Długo szukałem czegoś nowego. Testowałem większość z dostępnych marek w tym segmencie.
I jednak wyszło że 7er znowu...
Co zrobić :)
Tym razem były inne kryteria :)
Priorytety: lasery, szyber , B&O oraz Adaptive Drive.
Mogę się przyczepić że biała i biały środek. Jeszcze nie miałem tego połączenia zobaczę jak będzie.
Fotki jeszcze posprzedażowe. Nowe blachy już są ale Tuczi powiedział że wiocha to nie wrzucam
Zapraszam do komentów.
Comfort and interior equipment
S403A Glass roof electrical S415A Sunblind rear S416A Roller sun vizor rear lateral S420A Sun protection glazing S428A Warning triangle and first aid kit S453A Climatecontrolled seats front S456A Comfort seat with memory S460A Comfort seat rear electr adjustable S465A Throughloading system S4HAA SITZHEIZUNG VORN UND HINTEN S4LMA EDELHOLZAUSF FINELINE SCHWM META S4NBA KLIMAAUTOMATIK MIT 4ZONENREGELUNG S4NDA INSTRUMENTENTAFEL LEDERBEZOGEN S4NMA AMBIENT AIR PAKET S4U1A KERAMIKAPPLIKATION FBEDIENELEMENTE S4URA AMBIENTES LICHT
Multimedia
S601A TV function S609A Navigation system Professional S610A Headup display S650A CD player S6ACA INTELLIGENTER NOTRUF S6AEA TELESERVICES S6AKA CONNECTEDDRIVE SERVICES S6F1A BOWERS WILKINS DIAMOND SURROUND S S6FRA FONDENTERTAINMENT EXPERIENCE S6NWA TELEFONIE MIT WIRELESS CHARGING S6U8A BMW GESTIKSTEUERUNG S6UKA NIGHT VISION MIT PERSONENERKENNUNG S6WBA MULTIFUNKTIONALES INSTRUMENTENDISPL - Bavsound speaker upgrade available
Driver assistance and lightning
S502A Headlight cleaning system S536A Auxiliary heating S5A1A LEDNEBELSCHEINWERFER S5ACA FERNLICHTASSISTENT S5ATA DRIVING ASSISTANT PLUS S5AZA BMW LASERLICHT S5DLA SURROUND VIEW S5DPA PARKASSISTENT S5DVA FERNGESTEUERTES PARKEN S548A Kilometercalibrated speedometer
Wheels and drive
S21HA 20M LM RAEDDOSPEI 648 BICOLMB S230A Extra package EUspecific S248A Steering wheel heater S255A Sports leather steering wheel S258A Tire with runflat functionality S2PAA RADSCHRAUBENSICHERUNG S2TBA SPORTAUTOMATIK GETRIEBE S2VBA REIFENDRUCKANZEIGE S2VHA INTEGRALAKTIVLENKUNG S2VSA EXECUTIVE DRIVE PRO
Environment and safety
S302A Alarm system S320A Deleted model lettering S322A Comfort access S323A SoftCloseAutomatic doors S356A Climate comfort laminated glass S358A Climate comfort windscreen S3AGA RUECKFAHRKAMERA S3DSA BMW DISPLAY SCHLUESSEL S8A5A SPRACHVERSION SLOWAKISCH S8KAA OELWARTUNGSINT 30000KM24MONATE S8R9A KAELTEMITTEL S8TFA AKTIVER FUSSGAENGERSCHUTZ
Individual equipment
S760A High gloss shadow line S776A Headliner in Alcantara anthracite
P337A M Sports package S715A M Aerodynamics package S7CGA REPAIR INCLUSIVE 3200 S7NHA SERVICE INCLUSIVE 5100