Bez sensu przyciemniac reflektory I tracić nawet minimalny procent widoczności w nocy, ale co kto lubi. ;)
Bez sensu przyciemniac reflektory I tracić nawet minimalny procent widoczności w nocy, ale co kto lubi. ;)
Dzisiaj nowe obuwie zimowe zalozone
I taka fotka wpadła
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Jak ostatnio wymieniałem olej to mi ustawili interwały na 30 000 lub 2 lata. Minęło 7 miesięcy i 20 000 i juz się zaświecił olej do wymiany Czyli auto dynamicznie oblicza czas wymiany .
Z rana jak odpaliłem to od razu też taka choinka wyskoczyla.
Okazało sie że czyjnik/radar/kamera z przodu brudna i tak to pokazuje.
Przy wymianie oleju dziś, sprawdzili o co chodzi z tym płynem chłodzącym.
Okazało sie że jakaś chłodniczka schładzania powrotna spalin czy jakoś tak do wymiany.
Umówiłem sie na przyszły tydzień.
Tym razem za robocizne wymiany oleju i mikrofiltrow kabinowych wyszło 320 netto. Czyli idziemy w dół
Wysłane z mojego SM-F916B przy użyciu Tapatalka
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Co by tu na lato założyć?
Idz w te strone :) na wrocławskie drogi to jak "Skarpetki do sandałuff. "
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Styling 32!!!
Oczywiście żart
Adasio... No profil 25 się szykuje