Właśnie sprawdzałem i w 750i jest taki sam wał korbowy,panewki,rozrząd,korbowód,wtryskiwacze,nawe t uszczelka pod głowice co w Alpinie.Ale gdzie tam baza....Przecie alpina wzięła motor z 530d i wsadziła go do F....
Właśnie sprawdzałem i w 750i jest taki sam wał korbowy,panewki,rozrząd,korbowód,wtryskiwacze,nawe t uszczelka pod głowice co w Alpinie.Ale gdzie tam baza....Przecie alpina wzięła motor z 530d i wsadziła go do F....
było E21 316,E30 320,E32 730,E32 750,E34 540,E38 740i,E36 M3 3.0,E39 ALPINA 3.2.E65 745i, X3 3,0si
Fajny temat, co do ostatniej wypowiedzi Aldik-a to ma racje, kupić 750 to nie problem, ale potem ją sprzedać w uczciwej kasie, to będzie problem.
Jaro próbuje już dość długo i lipa, a auto w sumie ma fajne.
Pewnie masz racje, ale z tym stwierdzeniem nie ograniczał bym się do granic naszego państwa, to przypadłość całego świata :)
Za 740 xd ??????
Fajna będę dzoenil
No wlasnie widze jaki stan przesuniete geometrie i całe wozki tego nie ustawisz takie masz perfekcyjne ja kupuje i mam jezdzic a nie kupic i co tydzień na naprawy sory takie realia
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms