Damned1 norma w tych nowych bemkach ,mnie to ju¿ nic nie zdziwi.
Damned1 norma w tych nowych bemkach ,mnie to ju¿ nic nie zdziwi.
Jest jeden kolega na FB który ¶ci±ga i mia³ tak± z tym ¿e to chyba by³o b40. Ale nie musisz wierzyæ.
La³ siê olej z pokryw i to porz±dnie na ¶wiece ,auto tak d³u¿szy czas je¼dzi³o i dlatego siê zapchalo. Tak powiedzieli w aso.
@Radekk
dawno Ci pisa³em ¿eby¶ zmieni³ ASO ...
@skandyone
To co napisa³e¶ to najs³absze punkty - które omówili¶my.
Co do rozrz±du przy tych kilometrach to teoretycznie nie trzeba by go ruszaæ jednak ze wzglêdu na wiek auta i wyd³u¿onym interwale wymiany oleju - plastikowe elementy ¶lizgów mog± wskazywaæ zu¿ycie.
Druga sprawa to niski koszt wymiany rozrz±du w po³±czeniu z naprawa uszczelniaczy (sam rozrz±d w pó¼niejszym czasie bêdzie kosztowa³ prawie tyle samo co z uszczelniaczami).
Du¿o rzeczy mo¿na ustaliæ przy pierwszych oglêdzinach na podno¶niku a tak¿e po demonta¿u i otworzeniu silnika ju¿ na stole.
W efekcie koñcowym wszystko zale¿y od finansów które posiadamy oraz tego jakie mamy plany co do auta.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odno¶nie funkcjonowania forum, wspó³pracy ...
Proszê o kontakt ze mn± .!
Jak narazie to oni mi ogarnêli to auto jak trzeba i je¼dzi jak trzeba. Ale te katy muszê ogarn±æ na pocz±tku lutego ,jestem ju¿ wstêpnie umówiony.
Niedawno siê orientowa³em jakie koszty s± wymiany rozrz±du z czê¶ciami to ok 5 tys