Czy automatyczna sportowa skrxynia biegów zawsze ma łopatki przy kierownicy?
Ewentualnie czy można dołożyć do G11/12 łopatki?
@cursor?
Czy automatyczna sportowa skrxynia biegów zawsze ma łopatki przy kierownicy?
Ewentualnie czy można dołożyć do G11/12 łopatki?
@cursor?
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Z tego co kojarzę, to łopatki to była osobna opcja. F13 robiłem ze zwykłą kierownicą i sportową skrzynią.
Są bodajże trzy różne klucze kodowe dla różnych wersji kierownic z łopatkami
Odnośnie dołożenia, to myślę, że skoro w F01 to była kwestia zmiany kierownicy i kodowania, to podobnie tutaj to wystarczy.
W G30 dokładając asystenta świateł drogowych, zmieniłem tylko manetki i dokodowałem nową opcję, ale auto miało już KAFAS(dwie kamery obok lusterka)
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
@cursor a jesteś w stanie ogarnąć, założyć i ew. dokodować do G12?
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Zorganizuj kierownicę(tak jest chyba najłatwiej i najtaniej) i damy radę.
Zapytam szefa, mówił że ma jakieś kierownicę do g30, może miałby coś co Cię zainteresuje
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Z całym autem bym podjechał