pragne zauwazyc jedna rzecz...
silnik V8 4,4 a V12 5,4
srednica cylindra ;)
pragne zauwazyc jedna rzecz...
silnik V8 4,4 a V12 5,4
srednica cylindra ;)
Dla mnie takie rzeczy są chore i zawsze będą!Zamieszczone przez bitek-bitek
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
czy mógłbyś rozwiną tą wypowiedz w jakimś osobnym temacie jestem bardzo ciekawy co tam siedzi u ciebie pod maską i w jaki sposób uzyskałeś takie wynikiZamieszczone przez NikosWariat
niestety nie , jak masz dużo pieniędzy i odpowiednie auto to zapraszam na pw jak to mówili wiedza kosztuje
Pozdrowienia Dla Wyznawców Wiary W Niutonometra Wielkiego Czyli Wszystkich Traktorów (Diesli)
Dieslu, jeśli Cie wyprzedzam, to nie dlatego że chce się ścigać, ale dlatego że śmierdzi !
Zamieszczone przez NikosWariat
kolego nie pisz tak bo cię zaraz inni pojada ze maja auta ważące 1100Kg mające silnik 2.0TURBO i maja 350-480KM a takich aut w Polsce jest bardzo dużo... i oni ci napiszą masz pieniądze to stan na linii od 0-100 do 200- 300 jak wolisz....
wiec nie odpowiadaj ze jeśli masz pieniądze napisz wiedza kosztuje... bo greg czy ktoś inny wystawi ci fakturę... lepiej napisz tajemnica zawodowa albo coś...
pamiętaj jeszcze jedno ze porządne zawieszenie do auta np TEIN kosztuje więcej niż większość aut na tym forum...a ktoś je wkłada do hondy.....
pyzatym co to za wynik u ciebie jak byś miał 20tys zl (nie dużo na nasze realia) wycieczka na stronę *.com zakupujesz zestaw 2x turbo kolektory dolot i kompa oraz cala resztę bez intercollera i masz pod 400KM i 600Nm
jeśli masz pieniaszki napisz podam linka gdzie co i jak :)
BEZ OBRAZY
Kolego mam prośbę te forum nie służy do tego
jeśli czujesz się taki mocny w słowach akutalnie robię Corse A Z20LET , wyciągnięty z calibry , w calibrze miał 480 kucy przed rozebranej jej .
więc akurat źle trafiłeś .....
pytanie czy mogę odpowiedzieć odpowiedziałem nie ale mogę zrobić ja ma kasę
a co do gotowców to turbo itp to ich nie polecam
a co do Grega że może mi wystawić fakturę hmm .... interfejs i bus załatwia mi któryś miesiąc wiec faktycznie może jak mi go załatwi to faktura się przyda
Pozdrowienia Dla Wyznawców Wiary W Niutonometra Wielkiego Czyli Wszystkich Traktorów (Diesli)
Dieslu, jeśli Cie wyprzedzam, to nie dlatego że chce się ścigać, ale dlatego że śmierdzi !
Zamieszczone przez NikosWariat
Hmm niech pomyślę... może koszt instalacji ?
Nokoś może napiszesz jak te koszty się kształtują dla instalacji "bezproblemowych" poszczególnych silników.. (myślę o czymś porządnym może nie topowym ale takim które daje radę)
Myślę że skoro v12 jest takie archaiczne to nie potrzebuje tak dobrego sprzętu do gazu jak v8.. (może się skuszę :D .. dawno nie byłem w stolycy.. :] )
Pozdrawiam.
NikosWariat -> myślę ze na sie najlepiej na gazie.... prawda poczytałem troszkę właśnie?
a co do mocy 740 NikosWariat może ma związek instalacja ? http://www.youtube.com/watch?v=XehdCa9z9rE
Jak bym mail założyć gaz przejechał bym sie do ciebie :
ul. Poznańska 52, Jawczyce
05-850 Ożarów Mazowiecki
Nikoś to niedługo z tego m60 wyciśnie z pińcet koni, bo co kolejne forum to mu moc ciągle wzrasta...
Nikoś - ten silnik chodzi jak traktor... a jak monetę postawiłeś w poprzek silnika , między żeberkami osłony, to będzie stała, nawet w najbardziej rozklekotanym m60 ...