Witam ponownie po dlugiej przerwie.
A więc tak....
Pacjet to Bmw e32 730ia m30b30 4hp z 93r.
Przymierzam sie do montażu systemu asc+t. Czy jest ktoś w stanie wypisać jakie podzespoły, elementy, rzeczy są mi potrzebne aby przeprowadzić taką operację?
Witam ponownie po dlugiej przerwie.
A więc tak....
Pacjet to Bmw e32 730ia m30b30 4hp z 93r.
Przymierzam sie do montażu systemu asc+t. Czy jest ktoś w stanie wypisać jakie podzespoły, elementy, rzeczy są mi potrzebne aby przeprowadzić taką operację?
Nikt tego wcześniej nie przekładał, więc masz okazję zostać pionierem. Z drugiej strony rodzi się pytanie - po co? Z wielu retrofitów, które można zrobić w E32, adaptacja ASC+T byłaby chyba ostatnim jaki przyszedłby mi do głowy...
Czyli bd musiał sam dokonać przeróbki. Tak jest ostatnią rzeczą do zrobienia. Mam prawie wszystko co może mieć normalne 7. Asc pomoże mi jej nie zniszczyć. Czyli nikt mi tu w tym temacie nie pomoże?
A nie lepiej po prostu zamontować szperę? Montaż ASC+T do M30B30 z automatem wg mnie zdecydowanie mija się z celem :)
Co Ty tam chcesz zniszczyć? B30 aż taki potwór w automacie że nie ogarniasz? Skoro masz wszystko a to ostatnia rzecz, sugeruje to jakąś ciekawą sztukę. Więc pewnie zimą nie będziesz jeździł, to po co badziew dostawiać? E32 z ASC+T traci ten swój brutalny charakter. Za wiele Ci to nie pomoże, tylko jak będziesz chciał dynamicznie ruszyć, to Ci obroty odetnie i zmuli auto.