Wyszło mega-myśłisz, że różnica w nałożeniu warstwy ma znaczenie ? Czy ręcznie czy pistoletem to skoro efekt jest ok to raczej nie ma znaczenie w trwałości
Wyszło mega-myśłisz, że różnica w nałożeniu warstwy ma znaczenie ? Czy ręcznie czy pistoletem to skoro efekt jest ok to raczej nie ma znaczenie w trwałości
Ja zrozumiałem to tak, że ten utrwalacz lakieru w płynie, który nałożyłem, trzeba nakładać przynajmniej raz w roku aby ta farba nie schodziła pod wpływem ścierania.
I gdybym miał dostęp do pistoletu to mógłbym zamiast tego utrwalacza w płynie położyć normalny klar/lakier i wtedy byłby efekt na lata.
Zobaczymy, póki co (po czterech dniach jeżdżenia) nic a nic nie zeszło ani się nie ubrudziło więc nadal jestem zadowolony z efektu.
Na pewno było warto bo już nie mogłem na to patrzeć a teraz jest pięknie :)
Ale klar to chyba nie dałby rade..
Kurde, czasem rzuci mi się ten temat w oczy i serio Ci współczuję...
Ten zestaw z Colourlocka co zastosowałeś jest bardzo słaby, mam na myśli jakość farby i lakieru którym wspomniałeś. To taki typowy zestaw do handlarza autami. Wiem, że innego Ci nie sprzedadzą, sam taki kiedyś kupiłem :) Jakiś czas to będzie wyglądać.
Panowie, czy kierownica od polifta będzie pasowała do przedlifta?
Wersja bez grzania. Czteroramienna.
Pytasz bardziej o poduszkę chyba? Tylko w tym jest różnica, poduszka ma przetłoczenie. Podejrzyj sobie konektory gdzieś na aukcji, powinno podejść. Widziałem polifta z poduszką od przedlifta więc pewnie pasuje :)