I tak długo z tym wytrzymałeś ;)
I tak długo z tym wytrzymałeś ;)
Jak by nie ta roleta to ladne auto ze smakiem.
W znaczek na masce to jednak bym zainwestował![]()
znaczek jest nowy ale zafarby na niebiesko szklo i odbarwialem zdjecie przez co poleciał odcien znaczka wlasnie, co do rolety to gadzet na 2-3 sezony znudzi mi sie to bezinwazyjnie sie tego pozbede w 5 minut, ale szczerze daje rade wlasnie w sloncu jak teraz duzo mniej tylna kanapa sie nagrzewa
kolejny dziś wyjazd czyli w niecały tydzień zrobiłem tyle km co przez prawie cały zeszły rok :) dziś było prawie 500 km spalanie ok 11 litrów w tym jazda przez warszawe czyli dość tłoczno
szczerze najbardziej chyba zadowolony jestem z tak wydajnej klimy, bo było dziś około 35 st w słońcu ponad 40 a wystarczyła chwila by schłodzić wnętrze i aby był mega komfort mimo że też parno było
itak jak teraz przydała się bardzo żaluzja, bo tył siedzenia itd bardzo mało się nagrzał więc pod tym względem jestem zadowolony, bo spełnia zadanie, zresztą ciekawe że auto z californi i full leather a np brak nawet zwykłej rolety z tyłu, ale w tych amerykańskich aż tak często ich nie widzę nie wiedzieć czemu może nie lubili tego typu dodatków
Ostatnio edytowane przez Witboy ; 01-07-2022 o 08:55
Panowie liczę że tu uzyskam odpowiedz, kupiłem spryskiwacz na maskę bo słabo dawał, zapomniałem że moja wersja niby od sprysków świateł ale nie ma intensywnego bo wersja usa i w masce mam 1 wlot na płyn w dyszyt a w nowym co kupiłem mam 2 przyłącza i tu pytanie: czy mogę podłączyć jedno i będzie wszystko ok ?
Tak
Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka