1.5 miesiaca stania, pare rzeczy na aku robione przez ten czas nie odpalane
z aktualizacji muszę zrobić przegląd bo auto stało i okazało się ze inna data jak oc *bo oczywiście*oc przyszło na rok uwaga 184 zł miło *z innych spraw...powoli bo powoli ale coś*tam są przychody $$$$ wiec mody znów się będą*pojawiać *oby kościoły*ruszyły na całego to będzie*duzo lepiej dla mnie *bo na te chwile musiałem zmienić branże za psie pieniądze...
na dziś był zaplanowany wyjazd z garażu aby jutro zrobić przeglad...no i aku padł, inny aku załadowany i wyjechała, ładowarka z funkcja odnowy aku odpalona
tak więc nie zawsze są sukcesy ale i czasem porażki :)
Ogrom pracy włożone.Auto piękne a zarazem zjebane klinem rodem z e36.
było E21 316,E30 320,E32 730,E32 750,E34 540,E38 740i,E36 M3 3.0,E39 ALPINA 3.2.E65 745i, X3 3,0si
spokojnie klin będzie zniwelowany customem, 3 czy 4 strony wcześniej już są zdjęcia gotowego zestawu aby zachować nivo, a z moimi przebiegami tym autem to gleba może być bardzo sroga
Witek, załóż stare koła i daj gwint do góry, a jak już skompletujesz wsio to wtedy na auto i pasować ze sobą.
Teraz jest misz-masz, który uroku nie dodaje. Ładne koło, ładne auto ale... Trochę jak byś ładnej dziewczynie kazał założyć szpilki do mini, ale zapomniał o tym, że ma krzywe nogi ;)
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
jak byście się zastanawiali jak wygląda moja e32 bez filtrów ze zwykłego telefonu to dziś na myjni kolega mnie złapał 1 raz odkąd mam e32 i nie mógł wytrzymać by nie zrobić zdj i jak to za kazdym razem jak jestem na myjni kolejka osob do ogladania auta w trakcie wycierania i milion pytań o samochod
co do tyłu myślę ze max w 2 tyg postaram się ogarnąć ten tył by linia była już ok :)
może i post za postem ale dla mnie dość istotna sprawa, na przeglądzie wyszło małe pocenie z okolicy miski...po jeździe nagle sporo zaczęło uciekać oleju, co się okazało wąż od spływu który był wymieniany jakimś cudem się odkręcił, oczywiście teraz wszystko dokręcone dobrze breszka i klucz obcięty dowalony wiec lux będzie trzymać, ale jak pisałem u mnie forum to nie tylko ochy i achy ale nawet te złe rzeczy mimo że błahe to i tak o tym pisze, najważniejsze że znów sucho :) po prostu stanie auta jakoś jej nie posłużyło :) ale trochę oleju uciekło