tylko ja mam lampy usa zupełnie inna konstrukcja z tyłu nie mam plastików tylko inne mocowanie żarówki nie wiem co tam było dokładnie, natomiast lampy usa będą polerowane szkła sam to będę robił, a depo by było i tak i tak na 2-3 sezony, chyba że tak mi się spodoba ze kupie ori black helle, ale 3500 to troszeczkę drogo ale znając mnie w tym albo przyszłym roku wpadły by ori helle black jeśli by front mi się spodobał z czarnymi lampami,
plan na samo auto jest dość prosty
- customowe nivo z tyłu aby zejść niżej o ok 3-4 cm
- kierownica schnitzera z drewnem
- ranty albo tylne 3.25 na przód i tył 4.25 alu albo radinox przód wtedy już 3.75 a tył 4.25-4.5 - natomiast wszystko się okaże jak nivo zejdzie do poziomu jaki chce by stało
plastiki na wiosnę dojdą do pełnego blasku szarości a nie żółtaczki :) podsufitka na nowo obszyta, a podłoga tez przeze mnie jak i szare pasy wyprane bardzo dokładnie bo sam będę to robił, do tego polerka drewna przy zmianie biegów, na pewno one step polerka
czy dużo czy mało ...taki mam plan i znając mnie szybko go zrealizuje
najnowsze planowane zakupy za nie długo to nowa guma pedału bo są dostępne nówki to czemu nie dać nówki :) brakujące spinki pokrywy v8 oraz podszybia ze 2 sztuki kołków brakuje jedno z lewej i jedno z prawej, oraz na pewno kamizelki odblaskowe też aso te co są w kompletach po 2 szt w fajnym opakowaniu