Podgrzewana przednia szyba to nie był standard. Nie wszędzie to jest.
Tak jak Elvis powiedział, w Ameryce, to standardem są wszechobecne naklejki z VIN na każdym elemencie. Zgodny wszędzie?
Zarówno styling 37, jak i BBS RC, to wszystko są stylingi :P RC, to styling 5. Tak dla doinformowania :)
Jeśli chodzi o RC, to sobie popatrz u mnie w galerii, jak się prezentuje. Powiem tak, jako użytkownik zarówno s5 i s37. Na tych pierwszych, rant jako taki jest w miarę duży i nawet te 8J wygląda dobrze. Ale już po S37 widać wyraźnie tą różnicę między 8J a 9J. W S37 optymalnym rozwiązaniem było by 4x9J :) Można złożyć taki zestaw i sprzedać 4x8 potem :) Tylko albo zakładać że będą do pomalowania, albo szukać dokładnie takiej samej wersji. Bo były z polerowanym rantem, pokrytym klarem i były całe w farbie. Były również angielskiej produkcji podróbki. zdaje się 20" albo 19. Te miały już 10J !!! Kozak. No i ogółem, to dużo podróbek włoskich i innych jest tego wzoru. Nie wiem czy na Twoim miejscu nie skusiłbym się na DARKI RS. Przy takich przebiegach to nic im nie będzie. Kucharz miał na E28 i wszystko git było. Wiarygodniejszy gość niż Franek z wioski.