a z tego co dostałem info to Wiktor już znalazł fotele na przód także akcja idzie grubo :)
Przyznam szczerze, że będzie mi brakować zdjęć tego wozu - dosłownie zdjęć ;) ;)
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
niestety nastał ten dzień ....wczoraj e32 pojechała do nowego właściciela a ja dziś kupuje kampera
ale weekend był jeszcze jeżdżony
po 5 latach rozstanie..ale nowy nabywca wiem że dobrze zadba o auto, skóry praktycznie są kończone u bawarczyka, jeszcze pewnie wleci tunel środkowy i konsola do pomalowania aby było w 1 kolorze, wlecą w ciągu najbliższego czasu mocne korekty lakieru itd więc będzie piko bello
Ech... 2 piękne E32 poszły w 1 weekend :(
nowy nabywca ma 4 szt e32 w tym 3 białe :) sonder serie itd moja jest 2 ameryką u niego, ale za to 1 long :) skóry z tego co mam info już u Bawarczyka się kończą bo szukany był też tył aby całość była już na top, będzie nowa podsufitka i pewnie słupki i tylna półka czyli jak ja chciałem, a w przyszłym roku felgi idą do renowacji i radinoxy
co do mnie cóż ja kupiłem kamperka kasa którą miałem wsadzić w bmw poszła w różnicę w cenie miedzy sprzedażą a kamperkiem, mimo że starszy kamperek i tak koszty srogie ale udało się fajnie kupić w dobrym stanie więc zmiana drogi życiowej, w pracy mam ogrom wolnego więc teraz wyjazdy i zwiedzanie