Zapraszam!
Zapraszam!
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 18-09-2023 o 14:13
Siema widziałem. Ale też trzeba było o Nas pamiętać:)
Witboy a twoja 7er ma rdze czy nie ma? ;)
A na serio to fajnie wyszlo no i beta kozacka.
Pozdrowka.
rok 2024 zaczął się dla mnie bardzo fajnie, od zmiany pracy, a co za tym idzie ...prace z bmw będą szły do przodu i to dość w fajnym tempie
na pierwszy ogień lakier i pierdoły z wnętrza
zacząłem od ponownego lakierowania strony kierowcy, tam było dość grubo zrobione w stanach, w wakacje poprawialiśmy błotnik teraz idzie całość strony kierowcy do wyrównania i malowanie klapy bo ma parę rysek które mnie denerwują.
We wnętrzu gałka poszła też do roboty, bo była najsłabsza w całym wnętrzu, jak wszystko będzie ok to oddam kierownice by była jak nowa.
W stanach trochę rzeźnie zrobili z błotnikiem, ale postanowiliśmy naprawić ten co był z racji tego ze nie miał rdzy
Tak te dziury były pod lakierem ! Wszystko zdarte, pospawane wyciągane spoterem, potem wyrównane szpachlą z aluminium,
gałka popękaną miała żywicę w tym tygodniu pewnie będzie zrobiona to dodam foty
...a miał sprzedawać :D
e tam teraz będę leciał na grubo raczej z modami w tym roku a bardziej z odnową tego co mi się nie podoba, fundusz w końcu jest ale...niestety Płock nie ma zbytnio fachowców od tego co bym chciał poprawić ale no zobaczymy myślę że do wakacji uda się już sporo zrobić, teraz czekam na ogarnięcie lakieru, potem postaram się kierownice zrobić, i w miedzy czasie będę szukać sportsitze bo od zawsze je chciałem, nawet nie lodówki czy rolety a właśnie sporty no i ranty radinox ale patrzać ile to wszystko $$$ to aż głowa boli :)