60 mm to jest już duże obniżenie. Moim zdaniem nie będzie to dobrze wyglądało, a i auto zrobi się taczka. Uważam, że optymalnie byłoby tak jak przy Eibachu ok. 35mm. No ale sam zobaczysz. Ja bym chyba wogóle zostawił serię w tym aucie ;) Tak poza tym piękny wóz.
Świetnie to auto wygląda, ładne fotki. Tylko te nerki jakoś za bardzo świecą.
Ja się zawsze zastanawiałem po co ludzie kupują luksusowe wygodne auto, które przez rozmiar nie jest ani sportowe ani zwrotne, obniżają go i staje jeszcze niewygodne :D
U mnie E32 jak ostatnio sprawdzałem jest tak, że garby do wysokości skoku zawieszania są tak połykane przez auto, że ich nie czuć w ogóle. Niestety na dziury tak to nie działa, ale i tak jest to najbardziej miękkie auto w moim garażu...
u mnie to jak pisałem zrobi max 4 tys km w ciągu roku wiec nie musi być tapczan i prędkości będą max do 100-130 :) wiec spokojnie zobaczę jak wszystko przyjdzie, bo nadal czekam a zero info z interrailly :( a samo obnizenie niby wszedzie oficjalnie pisze 40 tylko na stronce interraily 40-60
co do innych rzeczy cukierki i cukieraski :) czyli lewa ramka od nawiewu - gumy ok i ramka sama ok ale się ułamała jak boczek zdejmowałem do szyby, wiec nówka z aso, spinki listwy dekoru bo tez się połamały, oraz spinka spod siedzenia mocująca apteczkę, bo apteczka pełna była ale nie dało się jej zamontować
jeszcze czeka mnie zakup glorii i przymocowanie jej do siedzenia kierowcy :)
Sprężyny na przód od AP to -40.
moje springi HR są z definicji -40 lub -45, co prawda do E34, także niech tu jest 50. Ludzie się dziwią że tak to auto się prowadzi na nich. Komfort jest nadal. Aczkolwiek fakt, że to porządna sprężyna, nie chińczyk. Tak czy inaczej, wygląda auta jest idealny. Perfekcyjny klin. Wysokość w sam raz. Dobrze spasowane nadkole z oponą. Więcej było by za dużo. Moim zdaniem warto trochę poniżyć auto, bo jak pieje, to nie ma takiego charakteru zaciętego.
panowie ap tez nie jest jakimś chińczykiem typu mts czy jamex, myślę więc ze będzie ok :) dziś dostałem numer paczki, ale chyba jeszcze nie wysłana, wiec dojdzie dopiero 12 a mnie nie ma wiec 13 odbiorę i pod koniec tygodnia montaż wiec juz blizej jak dalej i wszystko się wyjaśni bardziej felgi mnie zastanawiają :(
co do glorii pod siedzeniem lipa bo brak miejsca na śrubki a zestaw montażowy już nie dostępny w aso :(
co miesięczny spot motoryzacyjny w płocku :
Ostatnio edytowane przez Witboy ; 08-11-2019 o 10:00
zastanawiałem się nad bbs rc w dobrej kasie i jak to jest zazwyczaj przeszło koło nosa...
wiec albo styling 37
albo rh xd Et13 /17 i szerokość 8,5/10j tu cena względnie do akceptacji ale bez opon co nawet nie jest takie zle
albo custom Rotor styling 17scie w 16calach Opony 215/35 i 225/40 - opony nalesniki i to mi sie nie podoba i cena z oponami jest spora
18 9.5 i 10.5 ranty 3'0 i 3.75